10628484_422687821224796_2945501350801346169_n

#بگونه: رژیم در گل فرومانده آخوندی که عرصه حلقه جهانی را هر روز بر خود تنگتر می بیند، فشار و ظلم بیش از پیشش را بر قشر محروم جامعه افزونتر کرده است. پس از اعدام جنایتکارانه 6 زندانی کرد اهل سنت، با وجود همه اعتراضها و فریادها، اکنون خانواده های داغدیده این عزیزان در آرامگاه بی بی سکینه کرج منتظر تحویل پیکرهای بی جان عزیزانشان هستند.
سوال اینجاست آیا در نظامی اینگونه فاشیستی این خانواده ها اقبال آنرا خواهند داشت تا اجساد سربدارانشان را دریافت کنند و یا چون سامان نسیم باید مدتها بی جواب و سرگردان در راهروهای پر از گنداب و خون و جنایت کارگزاران رژیم سر دوانده شوند؟
اینک خانواده‌های حامد احمدی، جمشید و جهانگیر دهقانی، کمال ملایی، هادی حسینی و صدیق محمدی مقابل دفتر اداری آرامگاه بی‌بی‌سکینه کرج خشم و انزجار خود را از جنایت آخوندهای ضدبشر ابراز می‌کنند.
#ایران #جوانان #اعدام #اعتراض #سامان_نسیم #اهل_سنت