
بگونه: به گزارش پایگاه اینترنتی آوییشن هرالد، شب گذشته یک فروندهواپیمای ایرباس متعلق به شرکت مسافربری قشم ایر، که قصد بلند شدن از باند پرواز فرودگاه آتاتورک استانبول ترکیه به مقصد فرودگاه خمینی در تهران را داشت دچار حادثه شد.
بنابه اين گزارش اين سانحه هنگام سرعت گرفتن هواپیما برای انجام عمل تیک آف،(بلند شدن) رويداد و صدای مهیبی از موتور سمت راست این هواپیما منتشر شد و اشیایی از هواپیما روی باند پرواز افتاد.
پس از وقوع این حادثه، کادر پروازی، پرواز را لغو کردند و هواپیما در حالی که باد تایرهای اصلی سمت راستش خالی شده بود، توقف کرد. با متوقف شدن هواپیما، مسافران بر روی باند پرواز از هواپیما پیاده شده و به ترمینال فرودگاه منتقل شدند.
روزنامه دیلی صباح ترکیه نیز در این باره نوشت: موتور سمت راست هواپیمای قشم ایر ایران از نوع ایرباس ۳۰۰B۴ هنگام افزایش سرعت برای برخاستن از فرودگاه آتاتورک منفجر شد و همچنانکه قطعات آن در باند پراکنده شد چرخ های هواپیما نیز غیرقابل استفاده شد.
بر اساس این گزارش خلبان هواپیما توانست به موقع این هواپیما را متوقف کند و این در حالی بود که شعله های آتش به سرعت موتور آن را دربرگرفته بود.
هیچ کشته یا مجروحی برای این حادثه گزارش نشده است. مسافران توسط یک هواپیمای دیگر به سمت تهران پرواز کردند.
گفتنی است که رژيم آخوندها پول نفت و گاز چپاول شده مردم ايران را خرج جنگ و صدور تروريسم و ساختن نيروگاه هسته اي مي كند و يا توسط سران و كارگزاران رژيم به قول خودشان اختلاس ميشود كه اسم مستعار دزدي در رژيم آخوندي است. خامنه اي به تنهايي يك امپراطوري نود ميلياردي دارد. هزار ميليارد دلار در جنگ ضد ميهني با عرااق، 370 ميليارد دلار تاكنون خرج پروژه ضد ايراني هسته اي شده است و همين تحريمهاي بين المللي را نيز در پي داشته است ولي رژيم براي حفظ بقاي خود حاضر به دست برداشتن از اين پروژه نيست مگر آنكه مردم ايران او را وادار به عقب نشيني و خوردن جام زهر اتمي بكنند. رژيم عموما هواپيماهاي دست چندم خريداري مي كند كه كهنه و فرسوده هستند. با نگاهي به وضعيت آب و خاك و كشاورزي و صنعت و محيط زيست و معيشت و اشتغال در نظام ولايت فقيه به سادگي روشن است رژيم بودجه مملكت را صرف بقاي خود و سركوب مردم و ويراني ايران كرده ومي كند.
#ایران #اسنانبول #ایرباس #سانحه #فرودگاه #لوران_چای #بگونه
هواپیمای ایرباس متعلق به شرکت مسافربری قشم ایر، در فرودگاه استانبول دچار سانحه شد
