11147089_441543126005932_2704124120013647470_n

#بگونه:هیلاری کلینتون ۶۷ ساله، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا و همسر بیل کلینتون، رئیس‌جمهوری اسبق ایالات متحده، روز یکشنبه (۱۲ آوریل) نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد. پیام کلینتون از طریق توییتر و نواری ویدیویی در اینترنت منتشر شد.
این دومین بار است که هیلاری کلینتون نامزد این مقام می‌شود. او نخستین بار در انتخابات مقدماتی سال ۲۰۰۸ در برابر رقیب آن زمان خود باراک اوباما شکست خورد و ناکام ماند.
قرار است کلینتون در نخستین سفرهای انتخاباتی خود رهسپار ایالت‌های نیوهمپشایر و آیووا شود که در آنها انتخابات مقدماتی زودرس برگزار خواهد شد.
به گزارش رسانه هاي خبري، هیلاری کلینتون همواره این رویا را در سر می‌پروراند که به عنوان نخستین زن ريیس‌جمهوری آمریکا شود.هیلاری کلینتون به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا بیش از همه وزیران خارجه پیش از خود سفر کرد. کل سفر او بیش 950 هزار مایل پرواز برآورد شده است. با این همه کلینتون درباره موضوعات حساسی چون بحران خاورمیانه محتاط بود و آن‌ها را به موضوعات اصلی مشغولیت های خود تبدیل نکرد.
او در آخرين موضعگيري خود همراه با اوباما و معاونش جو بايدن در برابر سياست قاطعيت عليه رژيم ايران بر طبل مماشات كوبيد و ارسال نامه شماري از سناتورهاي آمريكا به خامنه اي را اينگونه تفسير نمود: ارسال چنين نامه‌ای دو دلیل می‌تواند داشته باشد٬ «یا این سناتورها خواسته‌اند به ایران کمک برسانند٬» و یا اینکه به دولت اوباما ضربه زنند٬ که به گفته وی در هر دو حالت٬ امضا‌کنندگان این نامه را بی‌اعتبار می‌سازد.”
چهل و هفت سناتور جمهوری‌‌خواه کنگره آمریکا در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مقامات جمهوری اسلامی ایران به آن‌ها هشدار داده‌اند که هرگونه توافق اتمی آمریکا با ایران که به تصویب کنگره آمریکا نرسد، تنها تا پایان دوره ریاست جمهوری باراک اوباما معتبر خواهد بود.
کاخ سفید قویاً ارسال این نامه را محکوم کرده است. معاون رئیس‌جمهور آمریکا٬ جو بایدن٬ نیز این نامه را «گمراه‌کننده» و «خطرناک» خواند.
باراک اوباما روز شنبه 11 آوریل ضمن اعلام شتیبانی از نامزدی وزیر خارجه پیشین خود گفت هیلاری کلینتون وزیر خارجه برجسته‌ای بود و به اعتقاد او همچنین می‌تواند رئیس‌ جمهوری برجسته شود.
خبرگزاری فرانسه از قول اعضای کارزار انتخاباتی او می نویسد طی شش تا هشت هفته‌ پیش رو، او مشغول ساختن چهارچوب کارزار انتخاباتی، سازمان‌های مردمی و ارتباط مستقیم با رای‌دهندگان خواهد بود.
اعضای تیم او می‌گویند تا ماه مه، ماه آینده، خبری از کارزار اصلی و سخنرانی او که آغازی بر تبلیغات به شمار می‌رود، نخواهد بود.
قرار است خانم کلینتون روز سه‌ شنبه برای شرکت در میزگردی کوچک، به آیووا، ایالتی در غرب میانه آمریکا، برود. موضوع میزگرد مسائل اقتصادی برای قشر عادی مردم آمریکا است.
خبرگزاری رویترز می‌گوید نظرسنجی‌ها حاکیست که او فاصله زیادی با رقبای احتمالی دیگر، درون حزب دمکرات دارد. بر اساس نظرسنجی «رویترز-ایپسوس» 60 درصد از دمکرات‌ها از او حمایت می‌کنند.
در حزب رقیب، حزب جمهوریخواه، تا کنون سناتور رند پل و سناتور تد کروز، نامزدی خود را اعلام کرده‌اند.
اما انتظار می رود که «جب بوش» پسر و برادر روسای جمهوری پیشین «بوش ها» نیز در حزب جمهوری خواه خود را کاندید ریاست جمهوری کند.
گفتني است كه دولت آمريكا سياستي كثيف و مخرب را در منطقه خاورميانه به پيش مي برد، سياست خدعه و خيانت، به گونه اي كه حتي نزديكترين متحدينش مانند كشورهاي حوزه خليج فارس اعتمادي به دولت آمريكا ندارند كه مبادا در مماشات با رژيم ايران از پشت به آنها خنجر بزند.
دولت آمريكا در جريان اشغال عراق در همدستي با رژيم ايران پايگاههاي سازمان مجاهدين خلق ايران را بمباران و سپس قرارداد خلع سلاح و حفاظت را با نيروهاي اين سازمان امضا نمود، اما به تمام قول و قرارهاي خود خيانت كرد ، كه منجر به كشتار و قتل عام مجاهدين در كمپ اشرف شد. همچنين براي يك دهه مجاهدين را بر خلاف قوانين بين المللي و قوانين آمريكا در فهرست گروههاي تروريستي قرار داد، كه نهايتا در دوره صدارت هيلاري كلينتون بر وزارت خارجه در يك جدال حقوقي دادگاه اين وزارتخانه را مجبور به خارج كردن نام اين سازمان از فهرست گروههاي تروريستي آمريكا نمود.
#آمريكا #انتخابات رياست جمهوري #نامردي #هيلاري #كلينتون #دمكرات #زن