#بگونه: این جشن سالانه، عصر روز شنبه (۲۶ اردیبهشت‌-۱۶ می‌) در باغ تاریخی “گلستان” واقع در حریم شمال شرقی “قلعه فلک‌الافلاک” خرم‌آباد با شرکت بیش از ۱۵۰۰ نفر برگزار شد.
شماری از رسانه‌های رژیم نوشته‌اند که در جریان برگزاری این جشن، “رقص مختلط زن و مرد”، “ترویج بی‌حیایی” و “اقدامات خلاف عرف جامعه” مشاهده شده است.
به گزارش خبرگزاری حکومتی «فارس»، آخوند احمد میرعمادی، در نمازجمعه روز ۱ خرداد (۲۲ می‌) خرم‌آباد گفت: «آنچه که در این برنامه اتفاق افتاد مایه شرم و رسوایی است و روشن است که گناه و معصیت در این برنامه اتفاق افتاده است؛ اما سوال اینجا است که یک نهاد دولتی چگونه به خود اجازه می‌دهد که یک برنامه رقص برای زنان و مردان ایجاد کند؟»
«امام‌ جمعه‌» خرم‌آباد با انتقاد از برگزاری جشن گُلوَنی در این شهرستان، خواهان برخورد با برگزارکنندگان این جشن در «اداره میراث فرهنگی» استان لرستان شد.
#ایران #خرم_اباد #لرستان #جشن #زنان