
#بگونه: کارگزاران خامنه ایی در اقدامی خصومت گرایانه و در تضاد با آزادی با هر دین و آیین دیگری، اقدام به پلمپ واحدهای صنفی سه هموطن بهایی در شهر ساری کردند که بدلیل همزمانی با آیین مذهبی بهاییان بسته بود. روز یکشنبه سوم خرداد، واحدهای صنفی سه هموطن بهایی شامل رنگ فروشی ضیاالله خوشبین، خراطی کمال اکبری و لوازم بهداشتی احسان الله سنایی، به علت بسته بودن در تاریخی غیر از تعطیلات رسمی، پلمپ شد.
یکى از هموطنان بهایى درباره دلایل این اتفاقات گفت: “در آیین بهایى ۹ روز تعطیل مذهبى وجود دارد که بعضا مصادف با تعطیلات رسمى در تقویم ایران نیست ولى طبق دین بهاییت، کسب و کار در این روز ها جایز نیست و بهاییان این روزها را تعطیل مى کنند، ولى اداره اماکن مى گوید شما حق تعطیل کردن کار در این روزها را ندارید و بهایى ها هم قبول نمى کنند.
به گزارش مجموعه فعالان حقوق بشر، آیین نامه اجرایی ماده بیست و هشت قانون نظام صنفی، در صورتی تعطیلی غیرمجاز واحدهای صنفی را مشمول پیگیری می داند که اولا بیش از ۱۵ روز باشد و ثانیا بدون اطلاع به مراجع رسمی باشد، در حالی که جمع کل تعطیلات رسمی مذهبی بهاییان از پانزده روز در کل سال کمتر است و هموطنان بهایی بارها موضوع تعطیلات رسمی و مذهبی خود را با مراجع ذیربط در میان گذاشته اند.
#ایران #بهاییان #آیین_مذهبی #واحدهای_صنفی #اماکن
مغازه بهاییانی که همزمان با تعطیلات مذهبی آنان بسته بود توسط کارگزاران اماکن پلمپ شد
