11870646_489899981170246_4147136975196810401_n
‫#‏بگونه‬ : بر اساس گزارشات منتشر شده توسط آژانس خبری مسیحیان ایران ،در پی هجوم ماموران لباس شخصی به یک کلیسای خانگی در کرج جمعی از نوکیشان مسیحی توسط عوامل اطلاعاتی و امنیتی رژیم بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال یافتند که پس از آزادی برخی از این افراد تنی چند از آنان همچنان در بازداشت بسر می برند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» روز جمعه شانزدهم مرداد ماه ۱۳۹۴ برابر با (هفتم آگوست ۲۰۱۵) ماموران رژیم با هجوم به یک کلیسای خانگی در کرج، جمعی از نوکیشان مسیحی که به جهت مراسم عبادت و پرستش به دور هم گرد آمده بودند را بازداشت کردند.
هنوز تعداد دقیق افراد بازداشت شده که بیشتر آنان ساکن تهران بوده اند مشخص نیست.
بنا به گفته منابع آگاه ، در پی یورش ماموران به این کلیسای خانگی حداقل ۸ تن از این نوکیشان مسیحی بازداشت شده اند.
اخبار دریافتی از این دستگیری حاکیست که چهار نفر از بازداشت شدگان زن و چهار نفر مرد بوده اند.
از چهار زن بازداشت شده ۳ تن از آنان به فاصله کوتاهی پس از بازداشت با سپردن تعهد و ضامن به طور موقت آزاد شده اند. ولی همچنان چهار مرد مذکور تحت بازداشت هستند که از مکان بازداشت و وضعیت آنان ( تا لحظه انتشار این خبر ) اطلاع دقیقی در دسترس نیست.
در میان بازداشت شدگان “اسماعیل فلاحتی” ۳۵ ساله فعال نوکیش مسیحی است وی متاهل و دارای دو فرزند، می باشد.
اسماعیل فلاحتی از مسیحیان ساکن تهران است که ازسالها پیش به مسیحیت گرویده است.
از دیگر بازداشت شدگان این حادثه خانم “هایده شادنیا ” از دیگر نوکیشان مسیحی است.
با توجه به دو ملیتی بودن خانم “هایده شادنیا ” ممکن است رژیم ایران مانند جریان پرونده “سعید عابدینی” کشیش ایرانی – آمریکائی، و دیگر زندانیان شهروند ایرانی آمریکایی تصمیم بگیرند تا وی را نیز به مدت طولانی در بازداشت نگه دارند.
آخرین گزارش سازمان “درهای باز” در سال ۲۰۱۴ ایران را در رتبه هفتم کشورهایی قرار داده که مسیحیان در آنها مشمول بیشترین آزار و اذیت می‌شوند.
‫#‏ایران‬ ‫#‏مسیحیان‬ ‫#‏تهران‬ ‫#‏سعید_عابدینی‬ ‫#‏کلیسا‬