11883998_490370581123186_1375644360858443075_o
‫#‏بگونه‬: درپي عقب نشيني رژيم آخوندها از پروژه ” حق مسلم نظام”! كه همانا زهر خوري و شكستي تلخ و به مراتب تلخ تر از پذيرش قعطنامه 598 توسط خميني و مُردار شدنش در پي آن مي باشد، مماشاتگران با كيسه هاي گشاد روانه بازار ايران آخوند زده شدند، بدين اميد كه با اجراي توافق اتمي و رفع بخشي از تحريم ها با ناديده گرفتن و چشم بستن بر اعدام هاي روزانه و خواست مردم ايران كه همانا تغيير و آزادي سرزمينشان است به سود و سودا با رژيمي ضد ايراني و پا بگور بپردازند و هيات هايي نيز از كشورهاي آلمان و ايتاليا و … با پيژامه و ميني ژوپ وارد ايران شدند و با آخوند حسن روحاني ديدار كردند. در حاليكه هنوز سرنوشت تواق اتمي و رفع تحريمها در آمريكا مشخص نشده و آسوشیتدپرس19مرداد 94 گزارش داد مقامهای دولت آمریکا به کشورها و شرکتهای خارجی تأکید می‌کنند قبل از این‌که رژیم ایران مفاد توافق اتمی را انجام دهد، وارد معاملات اقتصادی با آن نشوند.
طبق مفاد توافق اتمی، رژیم ایران باید هزاران سانتریفوژ را از دور استفاده خارج کند، ذخایر سوخت اتمی خود را کاهش دهد و راکتور آب سنگین اراک را تغییر ساختار بدهد تا نتواند پلوتونیوم برای بمب اتمی تولید کند.
یک مقام بلندپایه در وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: ما می‌خواهیم مطمئن شویم که کشورها و شرکتها قبل از این‌که رژیم ایران به‌طور واقعی اقداماتی که پذیرفته را انجام نداده باشد خودشان را در آنجا گیر نیندازد.
مقامهای آمریکایی پیش‌بینی می‌کنند اجرای مفاد توافق برای رژیم ایران تا اواسط سال 2016 زمان خواهد برد و تازه در آنزمان تحریمها طبق توافق اتمی شروع به کاهش خواهند کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس اضافه کرد با وجود توافق اتمی، دولت آمریکا تحریمهاى یک جانبه علیه بعضی از بانکهای رژیم ایران و شرکتهای حمل و نقل و شرکتهای ساختمانی آن را حفظ خواهد کرد. دولت اوباما تأکید دارد تمامی تحریمهای خود را علیه شرکتهایی که متعلق به سپاه پاسداران هست را ادامه خواهد داد.
این گزارش می‌افزاید سپاه پاسداران به‌طور گسترده‌یی اصلی‌ترین نهاد مسلط بر اقتصاد ایران است.
مقامهای وزارت خزانه‌داری آمریکا تأکید دارند شرکتهای خارجی کماکان مجاز به انجام معاملات اقتصادی با شرکت خاتم الانبیا متعلق به سپاه پاسداران نخواهند بود. این شرکت داراییهای عظیمی در املاک و مستغلات ایران دارد.
یک مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: توافق اتمی به‌هیچ‌وجه تاثیری روی تحریمهای آمریکا علیه سپاه پاسداران نخواهد داشت
او گفت: انجام معاملات با رژیم ایران کماکان برای شرکتهای خارجی مانند یک میدان مین محسوب می‌شود.

‫#‏هشدار‬ ‫#‏خزانه_داری‬ ‫#‏آمریکا‬ ‫#‏معامله‬ ‫#‏سانتریفوژ‬ ‫#‏اتمی‬ ‫#‏رژیم‬ ‫#‏ایران‬ ‫#‏اروپا‬ ‫#‏تجارت‬ ‫#‏میدان‬ ‫#‏مین‬