11864859_491236387703272_7974392114490362578_o
‫#‏بگونه‬: كشور يونان كه دچار ورشكستگي اقتصادي است يكي از گذرگاههاي پناهجويان به اروپا مي باشد. بنابه اعلام سازمان ملل از آغاز سال جاری میلادی تاکنون ۱۲۴هزار پناهجو وارد یونان شده‌اند. جزیره «کوس» یکی‌ از جزایر در یونان است که ۳۰هزار جمعیت دارد و پناهجویان سوری، افغان و .. به آن سرازیر شده اند و هم اینک اين جزيره كوچك میزبان هفت هزار پناهجوست.
شهردار جزیره، گئورگوس کریتسیس به دولت یونان به خاطر نداشتن کمترین امکانات پذیرایی از «میهمانان» هشدار داده است.
به گزارش راديو آلمان در جزیره «کوس» پناهندگان در یک ورزشگاه بدون امکانات زیستی و بهداشتی اسکان داده‌‌‌‌ شده‌اند جاییکه روزانه بین آنها و پلیس نزاع و زد و خورد رخ می‌دهد و
چیزی برای خوردن نیست و تنها دو توالت برای صدها آدم در این محل هست….»
نبود کمک‌های اولیه، آب، غذا، سرپناه و مایحتاج دارویی از جمله كبودهايي است كه مي توان به آنها اشاره کرد.
بنابه اين گزارش، پناهجویانی که در جزیره «کوس» محبوس اند، ‌ در لنگرگاه اصلی جزیره جمع شده و خواستار ترک آنجا به کشورهای دیگر اروپایی شده‌اند.
الکسیس سیپراس، نخست‌وزیر یونان ضمن عجزدر پاسخگویی به مهاجران از اتحادیه اروپا درخواست کمک کرده است.
صدها مهاجر و پناهجو همه روزه از کرانه‌های ترکیه به جزایر یونانی می‌آیند و با وضعیتی مشابه در جزایر دیگر در شرق «آوگیاس» شانس آزمایی میکنند.

‫#‏ایران‬ ‫#‏ترکیه‬ ‫#‏یونان‬ ‫#‏پناهنده‬ ‫#‏سوریه‬ ‫#‏افغان‬