بگونه:رژيم زهر خورده ولايت فقيه كه حمله جنايتكارانه و زبونانه به پناهندگان بي سلاح و بي دفاع كمپ ليبرتي را با حمله موشكي سنگين تدارك ديده و عملي كرد، به مصداق ضرب المثل ”دروغگو كم حافظه است”! از ترس عواقب جنايتش كه با محكوميت گسترده جهاني روبرو گرديده است، نعش مردار ”واثق البطاط” را از گورش بيرون آورده و با او مصاحبه راجع به حمله به كمپ ليبرتي ترتيب داد!
” خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران رژيم با انتشار مصاحبهای جعلی از رهبر کشته شده «جیشالمختار» به نقل از وی اعلام کرد این گروه مسئولیت حمله به اردوگاه «لیبرتی» را پذیرفته است. این خبرگزاری نوشته «وثیق البطاط» رهبر گروه «جیشالمختار» مسئولیت عملیات روز پنجشنبه به در اردوگاه «لیبرتی» متعلق به سازمان مجاهدین خلق را برعهده گرفته است. خبرگزاری فارس همچنین به نقل از البطاط به سایر اعضای سازمان مجاهدین خلق هشدار داده هر چه سریعتر خاک عراق را ترک کنند. این خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران در مصاحبه جعلی خود تصویری از «واثق البطاط» رهبر کشته شده «جیشالمختار» منتشر و وی را «وثیق البطاط» معرفی کرده است. این مصاحبه در شرایطی منتشر شده که «واثق البطاط» دبير كل حزب الله عراق دی ماه سال ۱۳۹۲ در درگیریهای استان «دیالی» این کشور کشته شده است. «جیش المختار» پیش از این یکبار به اردوگاه «لیبرتی» نیز حمله کرده بود که در آن زمان «واثق البطاط» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته بود. به نظر میرسد خبرگزاری فارس با بازنشر این مصاحبه تلاش کرده «جیش المختار» را مسئول حمله اخیر به «لیبرتی» معرفی کند.”
گفتني است كه خبرگزاري حكومتي جمهوري اسلامي يك سال پيش اعلام كرد واثق بطاط رهبر جيش المختار عراق كه در چندين نوبت مسئوليت بمباران وكشتار ساكنين ليبرتي را به عهده گرفته بود به درك واصل شده است اين خبرگزاري در گزارش خود مي نويسد: برخی منابع عراقی از استان دیالی گزارش کرده اندکه ‹واثق بطاط› رهبر گروه ‹جیش المختار› در یک عملیات تروریستی کشته شده است. شفق نیوز یکی از خبرگزاری های عراقی نیز در خبری اعلام کرده که جیش المختار کشته شدن بطاط را تایید کرده است. براساس خبر درج شده در سایت عراقی، وی در حین بازگشت از منطقه عملیاتی العظیم در شمال استان دیالی کشته شده است.
#ایران #کمپ_لیبرتی #عراق
مصاحبه جعلی خبرگزاری فارس با نعش مٌردار «واثق البطاط » رهبر «جیشالمختار» درباره حمله به كمپ لیبرتی!

