دست پروردگان «ابوداعش» در عراق يك اسير را زنده در آتش سوزاندند
#بگونه: دست پروردگان «ابوداعش» در عراق كه تحت فرماندهي پاسدار قاسم سليماني عمل مي كنند در جنايتي روي دست داعش بلند شدند و نشان دادند كه الحق والانصاف «ابوداعش» يعني پدر «داعش» بهترين توصيف براي رژيم حاكم بر ايران است كه سي و هفت سال پيشتر از گروه شبه نظامي و وحشي «داعش» ظهور كرد. سند حاضر فيلمي از شبه نظامیان شیعه عراقی مورد حمایت رژيم ایران موسوم به «حزب الله النجباء» است كه آن را بر شبکه اینترنت منتشر کرده و در اين جنايت یکی از مخالفان رژيم اسد را پس از اسارت زنده زنده می سوزانند.
در این ویدیو که در منطقه جنگی حلب، محلی که ارتش آزاد با رژیم اسد می جنگد، گروه شبه نظامیان شیعه عراقی یک اسیر را به حالتی انتقامجویانه ومملو از کینه فرقه گرایانه می سوزانند و آن را تماشا می کنند و از دیدن آن لذت می برند.
این ویدیو مردم مردم را به یاد سوزاندن خلبان اردنی به دست داعش می اندازد که جهان را تکان داد. برخی سوری ها با نوشتن نظریاتی در شبکه اینترنت می گویند عملکرد و جنایات شبه نظامیان حزب الله لبنان، حزب الله عراق و حزب الله های زنجیره ای دیگر که ایران آنها را حمایت مالی و تسلیحاتی می کند کمتر از وحشگری داعش نیست و در واقع داعش و جمهوری اسلامی ایران دو روی یک سکه هستند.
به گزارش العربيه فرمانده این گروه جنایتکار که به «حزب الله النجباء» معروفند را یک شیعه عراقی کاملا فرقه گرا به نام احمد کعبی فرماندهی می کند. این فرمانده جانی ماه گذشته از آآخوند عضو مجلس خبرگان رژيم از نزدیکان فکری علی خامنه ای جایزه تقدیری «سپر دفاعی بسیج » را گرفت.
گفتنی است تمام کسانی همچون احمد المهندس، احمد الکعبی و واثق البطاط که در عراق به جنایت، قتل ، ترور و آدم ربایی معروفند، به شدت از سوی ایران حمایت می شوند.
#ایران #عراق #داعش