12301519_527891800704397_5301495748151177694_n

 

#‏بگونه‬ : رژیم دیکتاتور و زن ستیز آخوندی در حهت سرکوب و خارج کردن زنان از صحنه اجتماع ، با طرح های ارتجاعی عفاف و حجاب و گشت ارشاد و ممنوعیت تک خوانی زنان و طرح های زیاد دیگر که هر روز توسط آخوندهای زن ستیز مطرح میشود ، اینبار ممنوعیت نوازنده گی زنان را مطرح و به اجرا گذاشته است.
بنا به گزارشها کارگزاران رژیم، از اجرای کنسرت سمفونیک تهران در مجموعه‌ی ورزشی آزادی به دلیل حضور نوازندگان زن در آن جلوگیری کرده اند. این در حالیست که تقریبا نیمی از نوازندگان این ارکستر را زنان تشکیل می‌دهند.
علی رهبری که مدیریت هنری ارکستر سمفونیک تهران را برعهده دارد، در این‌باره به خبرنگار حکومتی ایسنا توضیح داد:‌ دلیل اصلی لغو این اجرا، خیلی ساده بود؛ ما به مجموعه‌ی ورزشی آزادی دعوت شدیم و آنجا همه‌چیز برای اجرا آماده بود. صندلی‌ها را برای نوازندگان چیده بودند و همه‌چیز خوب به‌نظر می‌رسید، اما وقتی ۱۵ دقیقه به اجرا زمان مانده بود و ما داشتیم برای اجرای سرود رسمی کشور آماده می‌شدیم، یک‌دفعه اعلام کردند که زنان نباید روی صحنه ساز بزنند.
او ادامه داد: من از این اتفاق ناراحت شدم و گفتم امکان ندارد این اهانت را بپذیرم یا همه با هم اجرا می‌کنیم یا سالن را ترک می‌کنیم. بعد عده‌ای رفتند که رایزنی کنند تا این مشکل حل شود. در نهایت هم گفتند، اصلا نمی‌شود، خانم‌ها ساز بزنند. من هم پاسخ دادم، اصلا اجرا نمی‌کنیم.
بگو نه به رژیم ولایت فقیهی و دیکتاتوری آخوندهای زن ستیز

‫#‏ایران‬ ‫#‏زنان‬ ‫#‏کنسرت‬