12291984_527934404033470_7574145153120373065_o

#بگونه: هموطنان ایرانی که از زمان حاکمیت مستبد آخوندها در ایران روز بروز عرصه را در کشور بر خود تنگ و تنگتر می بینند و وادار به فرار از منجلاب حکومت آخوندی تحت نام پناهجو به امید رسیدن به کشوری آزاد می شوند، در روزهای اخیر در پشت مرزها با وضعیت بغرنجی مواجه اند.
این در حالی است که در ماههای اخیر به دلیل ادامه جنگ چهار ساله داخلی در سوریه که منجر به مرگ و ویرانی و بی خانمانی میلیونها انسان بی گناه توسط بشار اسد به کمک حمایت های همه جانبه رژیم ایران در حفظ دیکتاتوری اسد در کشتار مردم سوریه، اروپا با بحران بی سابقه پناهجویان مواجه شده است. در همین راستا جهت جلوگیری و کنترل مرزها از ورود سیل پناهجویان به آنسوی مرزها مقدونیه در مرز خود با یونان حصاری به ارتفاع حدود ۳ متر کشیده تا بدین وسیله سد راه پناهجویانی شود که قصد ورود به مقدونیه و حوزه بالکان را دارند. همچنین در عرض دو هفته گذشته کشورهای واقع در این مسیر تنها به پناهجویانی که اهل کشورهای افغانستان، سوریه و عراق بوده‌اند اجازه عبور داده و مانع از ورود پناهجویان دیگر کشورها از جمله پناهجویان ایرانی شده‌اند پلیس یونان می‌گوید این حرکت موجب شده تا ۸۰۰ پناهجو که دارای ملیت‌های مختلف از جمله ایرانی بوده‌اند، در مرز این کشور با مقدونیه سرگردان بمانند. این مسئله منجر به اعتراض شدید بسیاری از پناهجویان ایرانی شده است.
در همین راستا روز شنبه (۷ آذر/ ۲۸ سپتامبر) تنش میان پلیس ضد شورش مقدونیه و پناهجویانی که در مرز این کشور با یونان مستقر شده‌اند، بالا گرفت. پلیس مقدونیه با استفاده از نارنجک‌های مختل‌کننده حواس و گاز اشک‌آور با سنگ‌پرانی پناهجویان خشمگین در منطقه مرزی با یونان مقابله کرد که ۱۸ مأمور پلیس زخمی شده‌اند. همچنین گزارش‌های غیررسمی از زخمی شدن ۲۰ پناهجو حکایت دارند.
درگیری‌ها میان پناهجویان و مأموران پلیس در پی آن آغاز شد که یک پناهجوی مرد مراکشی با بالا رفتن از یک واگن قطار به یک کابل برق دست زد و دچار سوختگی شدید شد.
این پناهجوی ۲۴ ساله در بیمارستان بستری شده و به گزارش خبرگزاری‌های یونان در وضعیت وخیم جسمانی به سر می‌برد. این حادثه بهانه‌ای شد تا چندین پناهجوی خشمگین به سمت مأموران پلیس مقدونیه سنگ پرتاب کنند.
#پناهجویان #یونان #سوریه #ایران