
#بگونه: رژیم غارتگر آخوندی که 37 سال است از جیب مردم ایران در حال چاپیدن است و از اینرو از بزرگترین بدهکاران به تک تک مردم ایران به حساب می آید، صبح روز شنبه برابر با پنجم دیماه 94، جمعی از دانشجویان ترم آخر دانشگاه غیرانتفاعی باختر در ایلام را به بهانه نپرداختن بدهیهای دانشگاهی از ورود به جلسه امتحان محروم ساخت. در همین راستا این دانشجویان در اعتراض به تصمیم کارگزاران دزد و غارتگر آخوندی در محل دانشگاه دست به تجمع اعتراضی زدند.
همچنین صبح روز شنبه 5دیماه 94 جمعی از پرسنل قراردادی اداره صنعت و معدن و تجارت سنندج در اعتراض به پرداخت نشدن 6ماه حق اضافه کاری در محل این اداره تجمع کرده و خواهان گرفتن مطالباتشان شدند.
در همین روز تعدادی از پرسنل قراردادی شهرداری منطقه 2 سنندج در محل شهرداری در خیابان نمکی در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق آذرماه خود دست به تجمع اعتراضی زدند.
کارگران شهرستان دهگلان از توابع سنندج نیز در اعتراض به پرداخت نشدن حق بیمه و حقوق ماهانه در محل اداره کار این شهرستان در میدان معلم تجمع کرده و خواهان پرداخت حقوقشان از سوی کارگزاران شدند.
و بالاخره برای چندمین بار در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق آذرماه و سه ماه حق اضافه کاری، صبح روز شنبه 5دیماه ، گروهی از کارگران شرکت سپرسازی سپهران جوشن زاگرس در شهرک صنعتی فرامان، در محل شرکت تجمع کردند و خواهان پرداخت مطالبات خودشان شدند.
#اعتراض #تجمع #دانشجو #کارگر #سنندج
