
#بگونه: طی گزارشی که بتازگی خبرنگار آژانس ايران خبر، در رابطه با انتخابات نمایشی نظام ، کارگزاران ارگانهای حکومتی از ترس شرکت نکردن مردم در انتخابات پیش رو، جهت رونق دادن به صندوق های کساد رای گیری، از هماکنون تمامی ارگانهای وابسته به حکومت دست به جمع آوری نیرو برای هرچه شلوغ نشان دادن راهپیمایی روز 22بهمن زده است..
هر فرمانداری موظف شده است 1500 تن و مرکز هر استان 2500 تن به تهران بفرستد.
همچنین از طرف اداره آموزش و پرورش به تمامی مدارس اعم از ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان ابلاغ شده که باید حداقل 100 تن از دانش آموزان کلیه مقاطع نام برده شده را به تظاهرات بیاورند.
در همین راستا تمام وسایل نقلیه مسافربری اعم از اتوبوس و خودرو برای روز 22بهمن وظیفه دارند که فقط در کار انتقال افراد به تهران متمرکز باشند. این نقل و انتقالات علاوه برای نیروهای نظامی بسیج و سپاه و نیروهای امنیتی حکومتی است که جهت سرکوب به تهران اعزام می شوند.
#انتخابات #مدارس #دانش_آموزان #22_بهمن
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید : https://telegram.me/begoonah
