#‏بگونه‌‬ :امروز صبح جمعی از کارگران پیمانکاری شاغل در پروژه‌های فاز ۱۴ منطقه ویژه عسلویه در پی عدم پرداخت معوقات مزدی خود ، طی تجمعی دست به اعتراض زدند.این کارگران که تعداد آنها دست کم صد نفر بود نزدیک به هشت ماه معوقات مزدی طلبکارند.
همچنین در این روز کارگران پیمانکاری فاز‌های ۱۹، ۲۰ و ۲۱ منطقه ویژه عسلویه نیز تجمعات مشابه‌ای را داشتند. کارگران عسلویه با استناد به بخشنامه وزارت نفت رژیم آخوندی خواستار پرداخت فوری دستمزدهایشان تا قبل از ٥ اسفند هستند. این بخشنامه بدنبال اعتراضات گسترده کارگران در عسلویه و مراکز وابسته به نفت صادر شد.
همچنین صبح روز ۵ اسفندماه صدها نفر از کارگران نساجی مازندران در اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق و حق بیمه در خیابان های قائم شهر راهپیمایی کرده و سپس در مقابل فرمانداری این شهر دست به تجمع زدند.

‫#‏ایران‬ ‫#‏اعتراض‬ ‫#‏عسلویه‬ ‫#‏مزد_معوقه‬ ‫#‏تجمع‬ ‫#‏نساجی_مازندران‬ ‫#‏کارگران_پیمانکاری‬
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah