13083124_587318021428441_9117972327837453404_n

#‏بگونه‬: روز دوشنبه برابر با 6 اردیبهشت ماه، ایالات متحده آمریکا اعلام کرد، در حال آماده کردن گزارشی درباره فعالیت‌های تبهکارانه رژیم ایران و حزب‌الله است. این گزارش بطور خاص بر روی تجارت مواد مخدر و پولشویی توسط حزب‌الله تمرکز خواهد داشت.
گزارش در راستای طرح معروف به «کاساندرا» که فعالیت‌های شبکه جهانی، توزیع و تجارت کوکائین در ایالات متحده، اروپا و دیگر مناطق جهان و نیز پول شویی و قاچاق اسلحه را مورد بررسی قرار می دهد، تهیه شده است. این در حالیست که نشان داده شد که حزب الله لبنان در تمام موارد بررسی طرح «کاساندرا» دست دارد.
این گزارش بعنوان عاملی کلیدی برای قرار دادن شبه نظامیان حزب الله لبنان در فهرست سازمان‌های «جنایتکار بین المللی »، در آینده خواهد بود. علاوه بر آن این گزارش به اتخاذ اقداماتی مانند تحریمها و غیره از سوی جامعه بین المللی علیه این حزب منجر خواهد شد.
در همین راستا هیل ـ نشریه کنگره آمریکا در گزارشی به دلایل نامگذاری تروریستی دو تن از سرکردگان حزب‌الله لبنان به نامهای خلیل حرب و محمد قبلان توسط عربستان پرداخته است.
هیل گفت: وزارت خزانه‌داری آمریکا تأیید کرد که خلیل حرب در موارد بسیاری به ایران سفر کرده تا فعالیتهای حزب‌الله را با رژیم تهران هماهنگ کند. گزارشهای مختلف نشان می‌دهند برای مدتها حزب‌الله و نیروی قدس سپاه پاسداران عملیاتی خودشان در یمن را با همدیگر هماهنگ می‌کرده‌اند.
بنا‌ به گزارش هیل، جان برنن رئیس فعلی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در سال 2012 که مشاور ضدتروریستی کاخ سفید بود گفت: ”ما شاهد بوده‌ایم که حزب‌الله شبه‌نظامیان یمنی و سوری را آموزش می‌دهد» .
جیمز کلاپر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در ژانویه 2014 گفت: رژیم ایران به تأمین تسلیحات و دیگر کمکهای خود به گروه حوثی در یمن و شبه‌نظامیان شیعی در بحرین ادامه می‌دهد تا بتواند دخالتهایش را گسترش دهد.

‫#‏کاساندرا‬ ‫#‏تروریسم‬ ‫#‏تحریم‬ ‫#‏شبه_نظامیان‬ ‫#‏کنگره_آمریکا‬
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah