13151628_589479051212338_5267061596355146394_n

‫#‏بگونه‬: روز شنبه برابر با ۱۱ اردیبهشت و روز جهانی کارگر، رژیم آخوندی با ماهیت کاملا ضد کارگری، مأموران سرکوبگر خود را جهت حمله و از هم پاشیدن تجمعات بر حق کارگری گسیل داشته و چند تن از سخنگویان سندیکا را در شرکت اتوبوسرانی دستگیر کرد. این رفتار سرکوبگرانه و وحشیانه ماموران رژیم مورد محکومیت سندیکای شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه قرار گرفت.

این سندیکا در سایت خود اعلام کرد:
» تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد در مراسم روز جهانی کارگر که در خیابان طالقانی برگزار شد با شعارهای مستقل خودشان حضور یافتند. آنها پلاکاردهایی در دست داشتند که آرم سندیکا با شعارهای دستمزد عادلانه حق مسلم ماست، کارگر زندانی آزاد باید گردد، سندیکا حق مسلم ماست در آن درج شده بود. دقایقی بعد مأموران پلیس امنیت با یورش به جمعیت پلاکاردها را از آنها گرفتند و دو تن از اعضاء سندیکا آقایان سید رسول طالب مقدم و ناصر محرم زاده را دستگیر و درون نیروی انتظامی بازداشت کردند. نامبردگان بعد از اتمام مراسم روز کارگر در خیابانهای اطراف آزاد شدند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد گردهمایی و اعتراض در روز جهانی کارگر را حق مسلم همه کارگران می‌داند و برخوردهای پلیسی، امنیتی و قضایی با شرکت کنندگان در مراسم روز جهانی کارگر را محکوم می‌کند.

‫#‏روز_جهانی_کارگر‬ ‫#‏تظاهرات‬ ‫#‏فعالان‬ ‫#‏پلاگارد‬ ‫#‏شعار‬ ‫#‏اعتراض‬
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah