13122874_592080284285548_6712883780455729316_o

*******************
يك عکس توی شبکه‌های ا جتماعی گذاشتن. درباره کارتن خوابهاست.
بعد هم از پاسداری که شهردار تهرانه اینطوری نقل‌قول شده که: ”به گفته‌ی شهردار تهران، ۱۵ هزار کارتن‌خواب در پایتخت زندگی می‌کنند. در میان این افراد کسانی هستند که چند کتاب ترجمه کرده‌اند. برخی فارغ‌التحصیل دانشگاههای دولتی ایران هستند. شهردار تهران گفته که تقریباً تمام کارتن‌خواب‌های تهران ‹عزت نفس› دارند!

يك عکس ديگه رو هم باز توی همین شبکه‌های اجتماعی می‌تونید ببینید که درباره‌اش نوشته:
عبدالله محتاج زهی کارگر بازنشسته شهرداری سراوان… گفت: از سال ۸۶ شهرداری به من حقوق نداده است و از نه میلیون حق باز نشستگی فقط دو میلیون تومان به من داده‌اند. این کارگر با بیان این‌که پولی جهت خرید نان برای خانواده خود ندارد، افزود: چند روز است که برای گرفتن حق خود با لحاف و تشک داخل شهرداری تحصن کرده‌ام.

خب حالا یه نگاهی هم بندازید به این خبر که خبرگزاری خانه ملت! روز دوشنبه ۱۳ اردبیهشت مخابره کرده و نوشته: مجلس، آب و برق، گاز، هزینه‌های فاضلاب و عوارض ساخت و ساز را برای حوزه‌های علمیه مجانی کرد. همین‌طور تصویب کرد که فضاهای بلااستفاده دولتی در مناطق مختلف کشور به حوزه‌ها بر اساس نیاز حوزه‌های علمیه.، و اگذار شود. یعنی طلبه‌ها هر ساختمونی رو، هر وقت و هر جا که خواستن و دست روش گذاشتن، مسؤلان محلی باید بلافاصله دو دستی تقدیمشون کنن، البته مجانی و با خدمات کامل و آب و برق مجانی و… . (منبع سایت یورو نیوز۱۳/۲/۹۵)

خبر چهارم، یه خبر قدیمی و به قول معروف ”بیاته! “ عکس هم نداره.

خبرگزاری حکومتی ایسنا ۲۵ خرداد ۹۳ نوشت: از بودجه آموزش و پرورش در سال۹۳، در بهترین حالت فقط ۵۰۰میلیارد تومان صرف اجرای برنامه‌های آموزشی ۱۳ میلیون دانش‌آموز می‌شود و ۹۹ درصد بقیه، دستمزد پرسنل است.
۵۰۰میلیارد تومان برای ۱۳ میلیون دانش‌آموز در ۲۷۰روز (یعنی برای یک سال آموزشی) مساویست با روزانه فقط ۱۴۲ تومان و ۴ ریال!
پولی که با اون حتی یک دفتر ۱۰ برگ معمولی هم نمی‌شه خرید.
شما سال۹۳ با ۱۴۲ تومان میتونستید حداکثر یک بسته آدامس بخرید باضافه۳ برگ کاغذ از یک دفتر ۴۰ برگ دوهزارتومانی!

خب حالا حدس بزنید بودجه حوزه‌های آخوندی، توی همون سال ۹۳ چقدر بوده؟
سایت حکومتی مجلس نیوز، زمستان ۹۲ نوشت:
بودجه بخش حکومتی حوزه علمیة قم (که سرّی هم بوده و در جریان جنگ و دعوای آخوندی رو شده) را بالای ۱۰۰میلیارد و حتی ۲۰۰میلیارد تومن تخمین می‌زنند، که با توجه به تعداد کل طلبه‌های همون سال یعنی ۴۸هزار طلبه، سرانه بودجه روزانه هر طلبه وابسته به حکومت چیزی در حدود ۱۵هزار تومان می‌شود.
۲۰۰میلیارد تومان تقسیم بر ۴۸۰۰۰ طلبه تقسیم بر ۲۷۰روز آموزشی = ۱۵۰۰۰ تومان بودجه روزانه آموزش یک طلبه

خب حالا یه بچه آخوندو بذارید کنار یه بچه محصل و حساب کنید:
بودجه دولتی،
برای بچه مردم روزی ۱۴۲ تومن بوده!
برای بچه آخونده روزی ۱۵۰۰۰تومن! باضافه مسکن و آب و برق و گاز و… مجانی و خلاصه…
یعنی یه بچه آخوند = ۱۰۴ تا بچه محصل (بدون احتساب خونه و آب و برق و…)

راه‌حل این معادله نامتعادل رو خودتون پیدا کنید….
*******************************
#ایران #فقر #آخوند #مدرسه #آموزش
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah