13178041_591953877631522_7293140410815010283_n

#بگونه : روزنامه ‌«الشرق الاوسط» به نقل از منابع یمنی گزارش داده است که هیئت حوثی‌های شرکت کننده در مذاکرات کویت با دولت یمن، داراي سه اتاق عملیات است و مسئولیت این اتاق‌های عملیات دادن مشاوره به هیئت مذاکره کننده حوثی و کمک دادن به آن برای منحرف کردن مسیر مذاکراتی است که سازمان ملل متحد بر آن نظارت دارد.
بنا بر این گزارش، این اتاق‌های عملیات، با شبکه‌ای مخابراتی با یکدیگر مرتبط هستند که در تهران، کویت و برخی کشورهای خلیج فارس حضور دارند. بنابر اين گزارش,کارشناسان رژيم ايران و خارجی، در این اتاق‌های عملیات حضور دارند.
الشرق الاوسط به نقل از منابع يمني مي نويسد:‌ هیئت دولت یمن، برای دادن امتیاز در مذاکرات، در معرض فشارهای بین‌الملی قرار دارد؛‌ این هیئت اما دستوری اکید از دولت قانونی یمن دارد که نباید هیچ توافقی خارج از قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت سازمان ملل متحد را امضا کند.
الشرق الاوسط مي افزايد: اين منابع می‌گویند که هیئت حوثی‌ها و تیم رسانه‌ای آن‌ها، سعی دارد دست به اقدام‌های تحریک آمیزی در کویت که میزبان مذاکرات است بزند، از جمله سر دادن شعارهای فرقه‌ای در خیابان‌های کویت یا حضور با لباس نظامی در گفت‌وگوی تلویزیونی، مساله‌ای که باعث شد مقام‌های کویتی به اعضای هیئت حوثی‌ها، هشدار دهند.
***********************
#مذاکرات #کویت #هیئت_حوثی #سازمان_ملل #رژیم_ایران
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah