13179345_593979097429000_3744773901163035949_n

#بگونه: روز چهارشنبه 4 ماه مه جنایتی در محله » دبی مارینا» روی داد که متعاقب آن یک تاجر ایرانی اصل با تابعیت ترکیه در ساعت ۲ بامداد هدف اصابت چند گلوله قرار گرفت و کشته شد.
به گزارش سایت «الامارات هنا»، سرلشکر المزینه توضیح داد که برنامه ریزی برای این جنایت، از ۲۲ آوریل گذشته آغاز شد، مجموعه‌ای از افراد که از تابعیت‌های ایران، کانادایی کلمبیایی الاصل و هندی هستند، وارد امارات شدند و با پهن کردن دامی برای قربانی، به وسیله دو اسلحه کمری، 7 گلوله به سمت سر او شلیک کردند. دو گلوله دیگر از دو اسلحه کمری دیگر که یکی ساخت روسیه و دیگری ساخت اتریش است، شلیک شد.
المزینه که با درخواست وزیر کشور و نایب رئیس شورای وزیران امارات در پارلمان این کشور به سوال حمد الرحومی از اعضای پارلمان پاسخ می‌داد، گفت: «برای این جنایت بخوبی برنامه ریزی شده بود».
خمیس مطر المزینه افزوده است: «با وجود این‌که شماری از مظنونان امارات را ترک کرده‌اند، اما هویت آن‌ها شناسایی شده است».
الامارات الیوم نوشته است که پلیس امارات، اطلاعاتی درباره مظنونان به پلیس کانادا ارائه داده است.
این روزنامه به نقل از منابعی در پلیس نوشته است که افراد مهاجم، از اسلحه کمری مجهز به صدا خفه کن استفاده کرده‌اند.
بنا بر این گزارش، این «جنایت» هنگامی کشف شد که یک نگهبان، جنازه مقتول را در خودرویی در یکی از ساختمان‌ها پیدا کرد.
******************************
#جنایت #قربانی #مهاجمان #امارات
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah