
#بگونه: در حالیکه عباس لسانی، زندانی سیاسی و تبعیدی در زندان عادلآباد شیراز از صبح روز پنجشنبه 30اردیبهشت 95 در اعتراض به عدم آزادیاش در موعد مقرر و پروندهسازی جدید دست به اعتصابغذا زده است، همزمان ۱۱ تن از زندانیان سیاسی در زندانهای تبریز، اردبیل و گوهردشت کرج در حمایت و همراهی با این زندانی سیاسی و اعتراض به پروندهسازی جدید علیه وی، دست به اعتصابغذا زدند.
عباس لسانی که قرار بود روز چهارشنبه 29اردیبهشت آزاد شود، اما دژخیمان خامنه ای بهمنظور فشار به این زندانی سیاسی با پروندهسازیهای جدید از آزادی وی ممانعت بهعمل آوردند.
در همین راستا اسامی 11تن از زندانیان سیاسی که در حمایت از وی دست به اعتصابغذا زدهاند، عبارتند از آیت مهرعلی بیگلو، رسول رضوی، حسین علی محمدی و مرتضی مرادپور در زندان مرکزی تبریز، میثم جولانی، مرتضی پروین، مصطفی پروین، توحید امیرامینی، صالح پیچقانلو و محسن محسنزاده در زندان اردبیل و دکتر لطیف حسنی در زندان گوهردشت کرج. این زندانیان خواهان توقف پروندهسازی علیه زندانی سیاسی عباس لسانی و به طبع آزادی فوری و بیقید و شرط او شدهاند.
عباس لسانی خود می گوید: ”من تا امروز سکوت کردهام و توانایی سکوت کردن را نیز ندارم. قسم میخورم حتی اگر در زیر خاک نیز مدفون باشم، عدالت خواهی و آزادی را با صدای بلند، فریاد خواهم زد».
#عباس_لسانی #اعتصاب #اعتراض #زندانی_سیاسی
.به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah
