13151743_596924637134446_6938766955391944182_n

 

#بگونه: روز چهارشنبه29اردیبهشت ماه، سخنگوی وزارت‌خارجه آلمان برپایی نمایشگاه کاریکاتور رژیم آخوندی و انکار جنایات فاشیسم هیتلری در کشتارهای هولوکاست را محکوم کرد و گفت: «این نشان‌دهنده نفرت و اختلافات عمیق در خاورمیانه است».
نیویورک تایمز به نقل از سخنگوی وزارت‌خارجه آلمان افزود : «قتل 6 میلیون مرد، زن و کودک طی هولاکاست، که بخاطر آن ما آلمانیها احساس مسئولیت و گناه می‌کنیم، نباید مورد تمسخر قرار گیرد».
سخنگوی وزارت‌خارجه آلمان گفت: «فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان طی دیدار فوریه خود از تهران روشن ساخت که نباید چنین مسابقه‌یی صورت گیرد و اینکه ادامه آن بسیار باعث تأسف است».
لازم به یادآوری است مارک تونر، سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا نیز گفت: «ما هر نوع انکار هولوکاست را محکوم کرده و آن را تحریک‌آمیز و مشمئزکننده می‌دانیم. این توهین به میلیونها انسانی است که در هولوکاست جان خود را از دست دادند.
همچنین مدیر کل یونسکو نیز اعلام کرد: این اقدام رژیم ایران به مسخره گرفتن یک حادثه‌ غم‌انگیز تاریخی است و موجب تشدید نژادپرستی و خشونت است.
*************************************************
#کاریکاتور #هولاکاست #نمایشگاه #نژادپرستی #خشونت
به کانال تلگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah