13344761_603547119805531_6587646539646086461_n.jpg

#بگونه :به گزارش واشينگتن پست، آمانو مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي روز جمعه سوم ژوئن در وين درمصاحبه‌اي اظهار داشت، کار راستي آزمايي از برنامه هسته‌اي رژيم ايران سال‌ها طول خواهد کشيد.
آمانو گفته است: اين ( توافق) هنوز شکننده است. دستيابي به توافق بسيار مهم بود، اما پايدار کردن چنين توافقي نيازمند تلاش‌هاي فراواني است.
آمانو مي افزايد: از ما خواسته شده است حقايق و مستندات را راستي آزمايي کنيم نه ديدگاه‌ها را . اگر آنها مي خندند يا چيزي ناخوشايند آنها است به ما مربوط نيست.
وي تصريح کرده است كه ” راستي آزمايي برنامه هسته‌اي ايران کار بسيار بزرگي است و کارشناسان ما با تلاش و کوشش بسيار سخت در حال کار هستند.”
يوکيا آمانو دراين مصاحبه در باره فعاليت هاي مخفيانه رژيم ايران در گذشته به ويژه در مورد موضوع آزمايش‌ها انجام شده در منطقه پارچين گفته است که انکارهاي تهران در خصوص آزمايش هايي که در گذشته انجام شده از نظر آژانس بين المللي اتمي نامعتبر است، اما آنچه که اکنون بسيار اهميت دارد اين است که چنين اقدامات و آزمايش هايي اکنون در پارچين انجام نمي شوند. : من به آنجا (پارچين) رفتم. تقريبا آنجا خالي بود. مطمئنا مي توانم بگويم که ديگر آزمايش‌هايي مانند اتاقک(انفجاري) در آنجا انجام نمي شوند.
آمانو درپايان اين مصاحبه گفته است: درخصوص ايران،تنها نيمي از کار انجام شده است و ما نياز داريم که آنرا پايدار کنيم.
******************************
#ایران #آمانو #توافق_هسته_ای
به کانال تلگرام و اينستا گرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah