13418951_606658936161016_2834838952389217481_n

 

#بگونه : امروز شنبه ۲۲ خردادماه ، خانواده جعفر عظیم زاده ، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین به همراه تعدادی از فعالان کارگری در حمایت از خواسته‌های این زندانی اعتصابی ، در مقابل زندان اوین تجمع کرده و خواستار پاسخگویی کارگزاران زندان به وضعیت وی شدند.
تجمع‌کنندگان پلاکاردهای با مضمون » جان جعفر عظیم زاده درخطر است » و «چهل‌وچهار روز اعتصاب غذا » در حمایت از این زندانی سیاسی به همراه داشتند.

به محض شروع تجمع و با بالا بردن پلاکاردها ، با سرکوبگری نیروهای امنیتی رژیم و لباس شخصی ها و پلیس سرکوبگر انتظامی مواجه شدند.د.در حالیکه نیروهای امنیتی رژیم مدام تهدید می کردند و می گفتند : پلاکاردها را جمع کنید و متفرق شوید ، معترضان در جواب نیروهای امنیتی گفتند که ما روزهای گذشته به امید پاسخ از طرف مسئولین به مراکز زیادی مراجعه کرده و تاکنون هیچ رسیدگی صورت نگرفته است. این در حالی است که ۴۴ روز از اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده میگذرد و شرایط وی در مرحله بحرانی قرار دارد و می بایست هرچه سریعتر به وضعیت او رسیدگی شود.باید به ما پاسخ دهید.
در نتیجه پافشاری جمع معترض برای کسب جواب ، نیروهای امنیتی ، اکرم رحیم پور همسر جعفر عظیم زاده و یک نفر از حاضرین را با وعده ملاقات با رئیس زندان و یا یکی از مسؤلین رده بالای دادستانی اوین با خود به سمت ساختمان دادستانی برده و بقیه حاضرین را با تهدید و گرفتن تراکت و پلاکاردها از محل متفرق نمودند.
پس از بازگشت همسر و یکی از نزدیکان جعفر عظیم زاده از ساختمان اوین اعلام نمودند که هیچ مسئولی حاضر به دیدار با آنان و شنیدن خواسته هایشان نشدند اما نیروهای امنیتی حاضر در دادستانی وعده دادند که برای صبح فردا قرار ملاقاتی را با رئیس زندان اوین تنظیم و از طریق تلفن به اطلاع شان خواهند رساند.
این در حالی است که زندانبانان زندان با تهدید و فشار بر این زندانی درصدد ایجاد فضای رعب و وحشت هستند.
جعفر عظیم زاده زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین که در حال حاضر بیشتر قدرت بینایی خود را ازدست‌داده است، حتی قادر به انجام امور شخصی خود می‌باشد.
وی پیش‌تر اعلام کرده بود که به دلیل عدم توجه زندانبانان به خواسته‌هایش دیگر از مراجعه به بهداری زندان جهت تست فشارخون و اندازه‌گیری وزن و از اعزام به بیمارستان مطلقاً جلوگیری خواهد کرد.
*******************************
#ایران #زندانی_سیاسی #جعفر_عظیم_زاده #تجمع_اعتراضی
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah