
#بگونه: خانواده دانشجوی شهید کیانوش آسا از هم وطنان دعوت نمودند برای برگزاری
مراسم هفتمین سالگرد شهادت وی در ۲۵خرداد در کرمانشاه شرکت نمایند.
در آگهی های این دعوت آمده است:
«بادرود. هفتمین سالگرد جانفدا کیانوش آسا از ساعت ۶ تا ۷ فردا۲۵ خرداد برمزارش در باغ فردوس و ۷ به بعد در منزل دانشور در شریعتی با مراسم آیینی برگزار میگردد. شرکت عزیزان موجب آرامش درد ۷ساله خانواده میباشد.»
«بادرود به دوستان و یاران مراسم بزرگداشت هفتمین سالگرد شهادت دانشجوی ارشد مهندس کیانوش آسا در عصر ٢٥ خرداد در کرمانشاه در خانه این شهید برگزار می گردد.
خانواده این شهید ضمن دعوت عموم هموطنان به این مراسم نوشته اند :
حضور سروران تجدید میثاق با آرمانهای بشر دوستانه ، زیست محیطی ، هنرمندانه ، علمی و اصلاح طلبانه این نخبه نام آور خواهد بود .
شرکت در گرامیداشت یاد شهدای راه آزادی یک وظیفه ملی میهنی و انسانی است. با شرکت در مراسم شهدای راه آزادی و همدردی و همبستگی با خانواده های شهدا و زندانیان سیاسی و دیگر قربانیان جنایت های رژیم اشغالگر و ضد ایرانی آخوندها انسانیت و میهن پرستی و آزادیخواهی خود را نشان دهیم.
اعلام کنیم که به زندان و شکنجه و اعدام؛ به فقر و فحشا و اعتیاد؛ به ظلم و ستم و استبداد نه می گوئیم و خواهان آزادی و سعادت و خوشبختی برای خود و خانواده و فرزندان و تمامی ملت ایران هستیم.
به گفته سعدی بزرگ :
بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی را به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
#ایران #کرمانشاه #خانواده #شهید #کیانوش #آسا #دعوت #بزرگداشت
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید: https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah
