#بگونه: در این صحنه دلخراش شاهد تزریق جهل و بنیادگرایی از سوی حاکمان سودجو و مستبد آخوندی در خون خانواده های زاده جهل و ناآگاهی هستیم که نتیجه آن قتل دلخراش دختر جوان دانشجو به دست پدری است که روزی گمان می رفت محکمترین و قابل اعتمادترین شانه ها را برای تکیه زدن در راستای تحقق رویاهای زندگی دختر جوانش خواهد داشت.
صبح روز گذشته شنبه 29 خرداد با خبر شدیم پدری بیرحمانه با شلیک دو گلوله دخترش را در انتهای بلوار ولیعصر خوی در استان آذربایجان غربی به قتل رساند! به گفته شاهدان صحنه، در این تیراندازی دختر بی پناه در دم کشته شده است.
طبق روایت منتشر شده در رسانه های حکومتی این دختر تصمیم داشته با خواستگار خود که به وی علاقه داشته ازدواج کند. پدر وی مخالف این ازدواج بوده است.
اینکه پدری به چنین درجه از شقاوت می رسد که دختر خود را می کشد موضوعی است که باید آن را در قوانین زن ستیزانه حکومت ابوداعش خامنه ای جستجو کرد . چیزی که در سالیان اخیر به نام قتلهای ناموسی رشد فزاینده ای در جامعه داشته و جنایت را تحت نام ناموس توجیه می کند و عاملان جنایت را از سپردن به دست قانون و عدالت مصون میدارد.
آری اینجا جهنمی است بنام جمهوری اسلامی…
#بنیادگرایی #استبداد #خانواده #ایران #جنایت #دانشجو
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah
