#بگونه : رسانه های ارمنستان روز یکشنبه گزارش دادند که گروهی از مردان مسلح با حمله به یک پاسگاه پلیس در ایروان پایتخت این کشور ، افسران حاضر در این پاسگاه را به گروگان گرفتند.
این افراد مسلح که حدود سی نفر هستند خواستار آزادی ژیرار سفیلیان ، از سیاستمداران مخالف دولت ، و همچنین خواهان برکناری رئیس‌جمهوری این کشور از قدرت شده‌اند.
به گفته گروگان‌گیرها ، معاون رئیس کل نیروهای انتظامی ارمنستان و هم‌چنین معاون رئیس پلیس ایروان در میان گروگان‌ها هستند.
ژیرار سفیلیان از ماه ژوئن به اتهام سازماندهی یک گروه مسلح به منظور تصرف ساختمان مرکزی تلویزیون و دیگر ساختمان‌های مهم ایروان در حبس به‌ سر می‌برد. ژیرار سفیلیان پیش از این یک بار دیگر نیز در سال ۲۰۰۶ به اتهام برنامه‌ریزی برای کودتا بازداشت شده بود اما در سال ۲۰۰۸ آزاد شده‌بود.

سازمان امنیت ملی ارمنستان روز یک‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای شایعات منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی را مبنی بر این‌که در ارمنستان کودتایی در حال شکل‌گیری است رد کرده و تأکید کرد که وضعیت در این کشور عادی است.
سازمان امنیت ملی ارمنستان همچنین خبر داد که پلیس ساختمان محل گروگان‌گیری را محاصره کرده و مذاکرات برای آزادی گروگان‌ها در جریان است.

به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah