#بگونه:ماشین اعدام رژیم ایران در دوره حسن روحانی با شتاب و شدت زیاد مشغول کار است و در کمتر از یک هفته ۳۰ زندانی در شهرهای مختلف ایران اعدام شده اند. موج تازه اعدامهادر فاصله روزهای ۲۱ تا ۲۷تیر بوده و ۱۶تن از قربانیان روز، یکشنبه ۲۷ تیر (۱۷ژوییه) در کرج و بیرجند بدار آویخته شدند که اعدام جمعی ۱۱ زندانی از جمله یک زن در زندان قزل‌حصار کرج و دو زندانی در مهرشهر کرج در ملأعام را شامل می‌شد.
اعدام دو زندانی در زندان مرکزی لاکان رشت در روز ۲۶ تیر، اعدام جمعی ۶ زندانی در زندان گوهردشت کرج در روز ۲۳ تیر و بدار آویختن ۵ زندانی در روز ۲۱ تیر در زندان مرکزی اراک و اعدام یک زندانی در مراغه پس از تحمل ۸ سال حبس در همان روز، از دیگر جنایتهای رژیم در روزهای گذشته است. سحرگاه روز دوشنبه ۲۱ تیر ماه ۹۵، “مسعود تقی پور”، “حسن فرج پور”، “مهدی باقری”، “باقر جلیلی” و “حمید حقوین” در زندان اراک اعدام شدند.
رژیم آخوندی در شرایطی که حلقه بحرانها هر روز بر گردنش تنگتر می‌شود، ناتوان از پاسخگویی به ابتدایی‌ترین خواستهای اولیه مردم ایران به‌ویژه اقشار محروم و تهیدست و به‌منظور مقابله با اعتراضات فزاینده در سراسر کشور به موج جدیدی از اعدام روی آورده است. این جنایتها یک‌سال پس از توافق اتمی رسواگر مدعیان «میانه‌روی» در این رژیم و افشاگر وعده‌های دروغین کسانی است که مبلغ بهبود اوضاع تحت حاکمیت آخوندها هستند. مماشات با این رژیم قرون‌وسطایی و جنایتکار هیچ تغییری در آن ایجاد نخواهد کرد.

به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

13770276_622821111211465_4797402874649617552_n.jpg