‫#‏بگونه‬ : در پی جنگ و جدالهای باندی رژیم آخوندی و افشای فیش های نجومی ، دزدیها و چپاول اموال مردم ، روز شنبه ۱۶ مرداد ۹۵، شهرام جزایری،،که برای سخنرانی درباره شرکت پدیده به مشهد سفر کرده بود،به اتهام « تبانی برای اقدام علیه امنیت عمومی» بازداشت شده است.

به گزارش روزنامه حکومتی خراسان،، قرار بود شهرام جزایری در همایشی تحت عنوان «بررسی چالش‌های پیش روی شرکت پدیده در ورود به فرابورس و تأمین نقدینگی» سخنرانی کند. پس از آن که مدیرعامل سابق شرکت پدیده به اتهام کلاهبرداری از طریق فروش غیرقانونی اوراق موسوم به سهام بازداشت شد، برنامه تبلیغی به راه افتاد که قرار است شهرام جزایری در همایشی تحت عنوان «بررسی چالش های پیش روی شرکت پدیده در ورود به فرابورس و تأمین نقدینگی» سخنرانی کند.
روز شنبه و همزمان با آغاز این همایش شهرام جزایری به اتهام تبانی برای اقدام علیه امنیت عمومی از طریق اخلال در نظم و سلب آسایش عمومی و با صدور دستور قضایی رژیم بازداشت شد.
شهرام جزایری در سال ۱۳۸۱ در جریان پروندهٔ فساد اقتصادی بازداشت و به مدت ۱۱ سال در زندان بود و در سال ۱۳۹۳، با پایان محکومیت از زندان آزاد شد.
**************************
‫#‏ایران‬ ‫#‏شهرام_جزایری‬
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

13920782_632066543620255_3685326923324445734_n