‫#‏بگونه‬ : محمد حسین رفیعی ، زندانی سیاسی محبوس در بند هشت زندان اوین که از بیماری های مختلفی رنج می برد ، صبح امروز پنجشنبه بیست و یکم مردادماه ، در پی وخامت حال به بیمارستان سینا منتقل شد و هم اکنون در این بیمارستان بستری می باشد.
محمدحسین رفیعی ، هفتاد و یک ساله ، فعال ملی ، مذهبی و استاد بازنشسته دانشگاه تهران (رشته شیمی) در سال ۱۳۷۹ همراه با گروهی از فعالان ملی مذهبی بازداشت شد و به چهار سال حبس محکوم شد اما این حکم هیچگاه اجرا نشد. حکم وی و بقیه فعالان ملی مذهبی چند سال پس از بازداشت در سال ۱۳۸۲ اعلام شد.

محمد حسین رفیعی با سه اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق مصاحبه با رسانه های مخالف نظام و صدور بیانیه های ضد امنیتی ، فعالیت و عضویت در شورای فعالان ملی مذهبی و استفاده از تجهیزات ماهواره در شعبه ۱۵ بیدادگاه انقلاب رژیم در تهران به سرکردگی دژخیم صلواتی به شش سال حبس محکوم شد. این حکم در تاریخ چهارم خرداد ۱۳۹۴ به وکیل وی ابلاغ شد.

محمد حسین رفیعی غروب بیست و ششم خردادماه در خیابان بدون توضیح ، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی درحال حاضر در بند هشت زندان اوین برخلاف اصل تفکیک جرائم نگهداری می شود.

‫#‏ایران‬ ‫#‏زندانی_سیاسی‬ ‫#‏محمد_حسین_رفیعی‬ ‫#‏زندان_اوین‬
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

 

CppanuHUAAAEBeg.jpg