‫#‏بگونه‬: مصطفي تاجزاده يكي از سركردگان باند فاشيستي موسوم به ”مجاهدين انقلاب اسلامي” است كه به جرم مشاركت فعال در سركوبهاي خونين دهه شصت بايد همراه با هم باندي هايش حساب جرم و جنايت هايش را پس بدهد.
مصطفی تاج‌زاده كه معاون سیاسی سابق وزارت کشوربوده و از چهره‌های سرشناس باند مغلوب نظام موسوم به اصلاح‌طلبان قلابي است در واكنش به افشاي فايل صوتي سخنان منتظري در باره اعدام‌ گسترده زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ دست پاچه شده و گفته است:
«به سهم خود از خانواده‌های اعدام شدگان آن فاجعه از جمله بازماندگان قربانیانی که عضو مجاهدین خلق نبودند، پوزش می‌طلبم.» !
قربانيان اين جنايت نود درصدشان جرمشان مجاهد بوده پس تاجزاده اعدام آنها را تاييد مي كند.
وی در ادامه نوشته : «اکنون که به برکت جنبش سبز، شرایطی فراهم شده تا بسیاری از طرف‌های درگیر منازعات خونین دهه ۶۰ با بازخوانی انتقادی آن سال‌ها به این نتیجه برسند که آن همه خشونت و خون ریزی ‹ضرورت تاریخ› نبود و می‌شد از بروز آن رخدادهای تلخ و ناگوار اجتناب کرد. باید این فضای نقد را زنده نگه داشت.»
او همچنین از خانواده‌های اعدام‌شدگان خواسته تا با الهام از «ماندلا ‹ببخشند اما فراموش نکنند› تا ایران و ایرانی از چرخه شوم نفرت و کینه و انتقام رها شوند.» !
ترحم بر جلاد تيز دندان ستم كاري بود بر خلق ايران
مصطفي تاجزاده كه همتاي معاون گوبلز در دوران هيتلر در دولت آخوند خاتمي شياد بوده و وظيفه اش توجيه قتل عام هاي سال شصت و هفت در عرصه المللي بوده حالا كه گوشه اي از ابعاد اين جنايت از زبان جانشين وقت خميني برملا شده مي گويد: ”به سهم خود” يعني سهمش در مشاركت در قتل عام زندانيان سياسي در سال 67 است كه آبكي پوزش خواسته در حاليكه در ماهيت هيچ تغييري ننموده است و نمي تواند هم بنمايد, زيرا يك جلاد خميني چي بوده و اكنون ميخواهد مردم نلسون ماندلا بشوند و چهاردهه جرم و جنايت و سيه روزي را فراموش كنند!
چه غلطهاي زيادي و ”چه شكر خوريهاي مِفت”!
نه مي بخشيم و نه فراموش مي كنيم و روز مرگ ظالمان بسي سخت باشد و بي امان.
***********************
‫#‏ایران‬ ‫#‏قتل_عام_زندانیان_سیاسی_سال_۶۷‬ ‫#‏جنایت_علیه_بشریت‬
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
14021668_635479073279002_8893545251341485681_n