#بگونه : سایتهای خبری از غارت ، چپاول و دزدیهای کلان ابوالقاسم صلواتی قاضی جنایتکار بیدادگاه انقلاب رژیم در تهران خبر داده‌اند.
در قسمتی از این گزارش به گوشه‌یی از دزدیهای قاضی صلواتی به کمک فردی به نام احمدرضا محمدولی گودرزی اشاره شده است و نوشته اند : گودرزی روابط تجاری و مالی گسترده‌یی با جمعی از قضات دستگاه قضاییه رژیم را ایجاد کرده و با برقراری این رابطه خود را از شکایت‌های قضایی ، مصون نگه داشته است.

به‌ عنوان نمونه ، وی در قبال همکاری قاضی ابوالقاسم صلواتی در این مسیر ، با پوشش نام خود ، از اموال قاضی صلواتی در انگلستان در قالب سهام بانک اچ.اس.بی.سی حفاظت کرده است. وی با همکاری قاضی صلواتی پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال هشتاد و هشت ، با ترتیب دادن یک معامله صوری و قولنامه جعلی کارخانه مس را در شهر بابک به ارزش یکصد و پنجاه میلیارد تومان تصاحب کرد و پس از آن نیز وی را بازداشت کرد و مانع از پیگیری این کلاهبرداری توسط او شد.
در پرونده دیگری ابوالقاسم صلواتی خواهان تصاحب باغی در کرج بوده است.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. احمدرضا گودرزی با تشکیل حلقه‌ای که قاضی صلواتی و چند تن از سرکردگان امنیتی و انتظامی رژیم هم در آن حضور دارند ، اقدام به ایجاد رعب و وحشت و فشار و تهدید برای مخالفان خود کرده است.

در یک نمونه وی با کمک یکی از سرکردگان شنود نیروی انتظامی رژیم ، به شنود برخی از تلفنهای افراد سرشناس پرداخته و با شناسایی نقاط ضعف آن‌ها و با ارائه نوار شنود مکالمات خودشان ، از آن‌ها اقدام به اخاذی و باج‌گیری نیز کرده است. در پرونده دیگری ، احمدرضا گودرزی با ایجاد ارعاب و تهدید و همکاری قاضی ابوالقاسم صلواتی در این زمینه ، مجید احمدی یکی از معدن داران بزرگ کشور را ، که در کانادا زندگی می‌کند ، مجبور کرد سهام کارخانجات و معادن خود در ایران را به وی واگذار کند.

#ایران #دزدی #اختلاس #قاضی_صلواتی
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

14203167_649890881837821_2565697834041489077_n.jpg