#بگونه: روز بیست و سوم شهریورماه ، حقوق بشر ایران اعلام کرد یک زندانی حدود دو ماه پیش در زندان سقز اعدام شده که منابع رسمی رژیم ایران در مورد آن سکوت کرده و گروه‌های حقوق بشری نیز موفق به ثبت آن نشده بودند.

بنابه اطلاع سازمان حقوق بشر ایران، صبح روز چهارشنبه شانزدهم تیرماه سال نود و پنج یک زندانی به‌نام «کامران ملکی» متولد بیست و دوم خردادماه شصت و یک در زندان سقز اعدام شده است.
یکی از نزدیکان وی که نخواست نامش فاش شود به سازمان حقوق بشر ایران گفت: کامران پیش از بازداشت راننده تاکسی بود تا اینکه در مردادماه نود و دو یک کیلو و دویست و پنجاه گرم [ماده مخدر] شیشه در اتومبیلش پیدا شد.
وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: «کامران در سه راه بیجار-دیواندره توسط مأموران دستگیر می‌شود و در تمام بازجویی‌ها و حتی دادگاه اعلام نموده بود که مواد متعلق به وی نبوده وهیچ اطلاعی از این موضوع نداشته است. حتی بسیاری از اقوام نزدیکش تأیید کرده‌ بودند که کامران در کار خرید و فروش مواد مخدر نبوده است.
کامران ملکی در هجدهم مهرماه نود و چهار در بیدادگاه انقلاب سقز به اعدام محکوم شد و سپس برای گذراندن دوران محکومیت به زندان سنندج منتقل گردید. وی مدتی پیش از اعدام به زندان سقز باز گردانده شد تا مقدمات اجرای حکمش در این زندان فراهم شود.

گفتنی است، این اعدام که بیش از دوماه از اجرای آن می‌گذرد از سوی رسانه‌های رسمی و روابط عمومی قوه فاسد قضائیه اعلام نشده و گروه‌های حقوق بشری تا پیش از این موفق به ثبت آن نشده بودند. مواردی از این دست نگرانی از بالاتر بودن آمار واقعی اعدام با آنچه توسط رسانه‌های حقوق بشری ثبت و اعلام می‌شود را افزایش می‌دهد.
بر اساس گزارش سالانه اعدام که سازمان حقوق بشر ایران منتشر کرد در سال ۲۰۱۵ میلادی بیش از نود و پنج درصد از اعدام‌های مناطق اتنیکی توسط مقامات اعلام نشدند.

البته روش و سیاست این رژیم در ادامه همان کشتارهای جنایتکارانه دهه شصت است که با بی رحمی و در اوج شقاوت و جنایت اقدام به کشتار مردم بی گناهی کرد که حتی اهراز هویت نیز نشده بودند. همان رژیمی که از دادن دارو به بیماران زندانی ممانعت می کند تا دچار مرگ خاموش شوند، همان رژیمی که بطور مشکوک شاهرخ زمانی ها را حدف می کند، همان رژیمی که زهرا کاظمیها، ستار بهشتی ها را با شکنجه و تجاوز در زندانهایش می کشد و مرگشان را عادی نشان می دهد بنابراین می تواند برای یک تاکسی ران هم پاپوش درست کرده، اعدامش کند و مرگش را هم اعلام نکند.

#اعدام #دهه_60 #کشتار #زهرا_کاظمی #ستار_بهشتی #خانواده #کامران_ملکی
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

14264859_650770125083230_5110861285398562377_n.jpg