#بگونه : به گزارش رسیده، روز سه شنبه ششم مهر، در نمایشگاهی که رژیم آخوندی به عنوان هفتهی جنگ در دزفول براه انداخته است ، غرفهیی به پخش تصاویری توهینآمیز در مورد دارویش طریقت نعمتاللهی گنابادی اختصاص یافته بود که این امر مورد اعتراض دراویش و پیروان آنها قرار گرفت. همچنین آخوندی بهنام نمازی در این نمایشگاه علیه دراویش سخنرانی کرده است.
بنابراین گزارش؛ تعدادی از دراویش با تجمع مقابل این نمایشگاه، خواستار برخورد مقامات قضایی و امنیتی رژیم با این اقدامات توهینآمیز شدند که با دخالت مأموران مزدور انتظامی همراه بود و منجر به بازداشت تعدادی از دراویش شد. اسامی برخی از دستگیر شدگان به قرار زیراست.
قاسم مانگری، مسعود مجدینسب، حسن دیاپور، رضا ابرکار، محمدجواد بابایی، محمد مالکی از جمله دراویش بازداشت شده هستند.
در پی این دستگیریها تعدادی از دراویش و پیروان آنها با تجمع در مقابل کلانتری شماره ۱۴ این شهرستان، خواستار آزادی دستگیرشدگان شدند.
بر اساس این گزارش؛ دو تن از دراویش که در کلانتری بازداشت بودند آزاد شدند اما کماکان بقیه در بازداشت ادارهی اطلاعات بهسر میبرند.
***********************
#ایران #دراویش #سرکوب #تجمع #اعتراض
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah
