#بگونه : به گزارش رسیده،مأموران امنیتی رژیم پنج تن از معترضان درتظاهرات روز پنجشنبه پانردهم مهر در مریوان را بازداشت کردند.
اسامی بازداشت‌شدگان عبارتند از سیران خورنیکا، آرتین حسن زاده، بهره عارفی، پروین رضایی و عادل رشیدی.

تظاهر کنندگان خواستار آزادی دستگیر ‌شدگان گردیدند و تهدید کردند در صورتی که روز جمعه آزاد نشوند به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.
تظاهرات مردم مریوان در اعتراض به وضعیت خطرناک جاده‌ها که باعث قربانی گرفتن مردم می‌شود، صورت گرفت. تظاهر کنندگان پلاکاردهایی در محکومیت عدم رسیدگی کارگزاران رژیم به وضعیت جاده‌های میان سنندج و مریوان و مضامینی هم‌چون اعتراض به مرگ و میر صدها تن از جوانان در این جاده‌ها، همراه بود.

لازم به یادآوری است فرماندار رژیم در مریوان در محل تجمع مردم معترض حضور پیدا کرد، ولی با شعارهای هم‌چون ”فرماندار خجالت خجالت “، ”فرماندار استعفا استعفا “مجبور به ترک محل گردید
**********************
#ایران #مریوان #مردم #تظاهرات #اعتراض
.به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

14572429_661941303966112_3313963359002548468_n