#بگونه : روز سه شنبه یازدهم آبان ،همزمان با حضور آخوند روحانی در مجلس گروه هایی از اقشار مردم از شهرهای مختلف به تهران آمده و در مقابل مجلس رژیم دست به اعتراضات گسترده نسبت به فساد، ظلم ،بیکاری وشرایط سخت معیتشی و شغلی زدند.
به گزارش العربیه ، «شوراى ملى مقاومت ایران» گزارش داده كه صدها تن از معلمان نهضت سوادآموزی، سهامداران مؤسسه «پدیره شاندیز»، کارگران و کارکنان شرکت مخابرات و صدها تن از چایخانه داران و غيره در میان تظاهرکنندگان بودند.
بنا به اين گزارش این تجمع در حالی صورت گرفت که نیروهای امنيتى از ساعت ۷ صبح، به همراه گارد ضدشورش نیروی انتظامی اطراف مجلس حضور يافته و تلاش کردند مانع شکل گیری آن شوند. نيروهای موتوری يگان ويژه و تعدادی از خودروهای انتظامی مقابل درب اصلی و ضلع های شمالی و شرقی مجلس رژیم مستقر شده بودند.
تظاهركنندگان شعار می دادند: «عامل دزدی و فساد وزارت اقتصاد»، «با این همه اختلاس ایران خودش کربلاست»، «دولت تدبیر و امید، کور بود و دزدی رو ندید»، « یا حجه بن الحسن ریشه ظلم را بکن»، «سهامدار پدیده فقط دروغ شنیده»، «دادستان خراسان آتش به مالمان انداخت»، « مدعی دیانت چرا همه اش خیانت»، «سه قوه مون کارش چیه پاس دادن و ماست مالیه»،« عزا عزاست امروز روز عزاست امروز، زندگی یک ملت روی هواست امروز»، «من تا جواب نگیرم از این مجلس نمیرم».
گفته شده که معترضان همچنین پلاکاردی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «سازندگی در ایران بزرگترین گناه است، اعتماد به دولت قطعا یک اشتباه است».
گفتنى است کارگران و کارکنان شرکت مخابرات برای سومین روز متوالی از ساعت ۱۰۳۰ در مقابل مجلس دست به تجمع زدند. گروهی از آنها خانواده و فرزندان خردسالشان را به رغم شرایط سخت و سرما به همراه داشتند. نمایندگان مجلس روز قبل تلاش کرده بودند با دادن وعده، معترضان را از ادامه تجمع باز دارند.
همچنين بیش از ۷۰۰ نفر از چایخانه داران از استانهای اصفهان، چهارمحال بختياري و لرستان در اعتراض به پلمب چایخانه هایشان یک صدا شعار می دادند: «هیهات منا الذله».
************************
#ایران #اعتراضات #تجمعات
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah

