
#بگونه: دکتر محمد ملکی در مصاحبه با شبکه دُر تی وی می گوید فساد، نفاق و دروغ هایی که در جامعه مشهود است ریشه در سران نظام دارد. وی ضمن اشاره به افشا شدن چهره های پلیدی چون شجونی، لاریجانی، سعید طوسی قاری قرآن و وابسته به بیت رهبری و غیره می گوید همه اینها بخاطر حاکمیتی است که عملکرد نادرست و غیراخلاقی دارد و به ملتش خیانت می کند. اکنون کارگزاران نظام با پرداختن به بحث های انحرافی مثل انتخابات آمریکا سعی در پوشاندن فسادها و جنایتهای خود دارند تا چهره های پلید خود را در پشت کدهای انحرافی مخفی کنند.
وی در ادامه اشاره می کند که این نظام با اعدام، سرکوب و کشتار زنده است و نمی تواند در این مورد کوتاه بیاید و روحانی باید بخاطر آنچه بر جوانان این سرزمین روا می شود بر خود شرم کند. دکتر محمد ملکی می گوید شخص خامنه ای بطور کامل مسئول تمامی کشتارها، فسادها، سرکوبها و اعدامها در ایران است و نمی تواند از پاسخگویی سر باز بزند. دادخواهی روندی برای آگاهی است و راهی بسوی عدالت است.
وی نسبت به آینده ایی روشن اظهار خوشبینی می کند چراکه به گواه تاریخ هیچگاه هیچ دیکتاتوری برای همیشه نمانده و نخواهد ماند.
آری، سرنگونی سرنوشت محتوم همه دیکتاتورهاست.
#دکتر_ملکی #افشاگری #دادخواهی #فساد #سعید_طوسی #سرنگونی
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah
