#بگونه : جمعی از زندانیان سیاسی زندان گوهردشت و اوین در اعتراض به حمله وحشیانه گارد ویژه زندان اوین به بند زنان ،در نامه ای به شورای حقوق بشر سازمان ملل این حمله وحشیانه را محکوم کردند. متن نامه به این قرار است:
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد
همانطورکه احتمالا اطلاع دارید، نیروهای گارد زندان، تحت فرمان سازمان زندانها به بند زنان زندان اوین (که زندانیان سیاسی هستند) حمله کرده و با تحقیر و توهین کلیه وسایل و امکانات شخصی آنها را تخریب کرده اند .لذا ما زندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج و اوین ضمن محکوم کردن این اقدام سرکوب گرانه به اطلاع آن نهاد حقوق بشری میرسانیم که این اقدامات سازمان زندانها صرفا جهت سرکوب و ارعاب زندانیان بوده تا آنها را از اطلاع رسانی از فجایعی که در زندانها اتفاق می افتد بترسانند.
خصوصا اینکه در این حملات سرکوب گرانه عمدتا به دنبال نوشته، دست نوشته ها، گزارشات و وسایل ارتباطی هستند تا هیچ خبری چه به شکل مکتوب و چه از طریق موبایلهایی که به شکل مخفیانه وارد زندان شده، به بیرون منتقل نشود.
و این در حالی است که این حداقل حقوق یک زندانی سیاسی است که بخواند، بنویسد و منتشر کند ولی سازمان زندانها که هر خبری از واقعیتهای زندان را علیه خود می داند پیوسته با حمله به زندانیان و تفتیش و تخریب کتاب و نوشته ها و … و ضبط آنها هم مانع اطلاع رسانی می شود و هم همین کتاب و دست نوشته ها و احیانا وسایل ارتباطی را به عنوان مدارک در پرونده سازی ها علیه زندانیان سیاسی به کار می برد.
لذا ما زندانیان سیاسی به عنوان قربانیان این اقدامات وحشیانه از همه نهادهای حقوق بشری به خصوص شورای حقوق بشر سازمان ملل، خواستار رسیدگی و پیگیری هستیم.
جمعی از زندانیان سیاسی-عقیدتی زندان اوین و گوهردشت کرج
*************************
#ایران #زندانیان_سیاسی #نامه #سازمان_ملل #زندان_اوین_بندزنان
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://telegram.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah
