#بگونه: رادیو آلمان به نقل از ولی ملک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس رژیم روز دوشنبه (۲۱ خرداد/ ۱۱ ژوئن) گزارش داد که شرکت‌های خودروسازی مزدا و هیوندای پس از خروج آمریکا از برجام قراردادهای خود با شرکت‌های ایرانی را لغو کرده‌اند.
شرکت خودروسازی پژوسیتروئن فرانسه هم پیش‌تر از خروج خود از ایران خبر داده بود.

ولی ملکی درباره لغو قرارداد پژو با خودروسازان ایرانی گفته است: «شرکت‌های خارجی که با ایران طرف قرارداد بودند قبل از برجام نیز در زمان تحریم ایران را ترک کردند و یک‌طرفه قرارداد خود را فسخ کردند و از همکاری خودداری نمودند».
به گفته ولی ملکی «این تولیدکنندگان در صحبت‌های خود مطرح می‌کردند که چندین برابر منافعی که در ایران دارند در آمریکا دارند و آن را فدا نمی‌کنند».

به گفته ولی ملکی یک بعد فشارهای وارده بر شرکت‌های خارجی سیاسی و بعد دیگر اقتصادی است و به خاطر همین فشارها هم پژو همکاری خود را با «ایران‌خودرو» و مزدا و هیوندای قراردادشان را با «گروه بهمن» فسخ کرده‌اند.
***********
#ایران #تحریم #مزدا #هیوندای #اروپا #آمریکا #برجام

به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید:
https://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah

35265476_1013685395458366_1719331118609596416_n.jpg