میشل باشله کمیسر عالی حقوقبشر ملل متحد در سخنرانی افتتاحیه خود در سی ونهمین اجلاس دورهای شورای حقوقبشر که روز ۱۹شهریور ۹۷تشکیل شد، در مورد نقض حقوقبشر توسط رژیم ایران گفت: «استفاده از حکم اعدام برای مجرمان نوجوان عمیقاً نگرانکننده است و باید در همه شرایط ممنوع شود و احکام آنهایی که هماکنون در انتظار حکم اعدام هستند، تخفیف داده شود».
میشل باشله در مورد اعدام سه زندانی سیاسی کرد (رامین حسین پناهی، زانیار مرادی و لقمان مرادی) ابراز انزجار کرد و گفت: «من از اعدامهای هفته پیش سه زندانی ایرانی کرد بهرغم نگرانیهای جدی مطرح شده توسط گزارشگران ویژه که آنها از محاکمههای عادلانه برخوردار نبودند و مورد شکنجه قرار گرفتند، عمیقاً منزجر شدم».
وی همچنین دستگیری و بدرفتاری با مدافعان حقوقبشر را منزجر کننده خواند و خواهان آزادی آنان شد. وی تأکید کرد که «دستگیریهای اخیر و بدرفتاری با تعدادی مدافع حقوقبشر و وکیل منزجر کننده است. همه آنهایی که بهخاطر استفاده مسالمتآمیز از حقوق آزادی بیان و اجتماعات بازداشت شدند باید آزاد شوند».
#رامین_حسین_پناهی
#نه_به_اعدام
#کردستان
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید
https://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah

