#بگونه: در پاسخ به خواسته های صنفی کامیون داران زخمتکش که چهارمین دور اعتصاب سراسری خود را در ۳۱ استان ادامه می دهند؛ جانشین سرکرده نیروی انتظامی فارس کامیون داران را مخل نظم عمومی نامید و تهدید کرد.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا، علی ذوالقدری، جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان فارس، با بیان اینکه اخلال در نظم عمومی و ناآرامی‌های اجتماعی برخلاف قوانین و مقررات بوده به موضوع اعتراضات صنفی کامیون‌داران در سطح استان فارس طی چند روز اخیر اشاره کرده و گفت: تعدادی از کامیون‌داران در این چند روز تلاش کردند به نوعی مراتب اعتراض خود را به افزایش هزینه‌های تعمیر و نگهداری کامیون، گرانی قطعات یدکی، گرانی دستمزد تعمیرگاه‌ها، واسطه‌گری گسترده در پایانه‌های بار و عدم تناسب کرایه‌های حمل با هزینه‌های زندگی را به مسئولان اطلاع رسانی کنند.
بنابه این گزارش جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان فارس، روز شنبه هفتم مهر، گفت: در این میان عده‌ای سودجو و فرصت طلب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلاش دارند این اعتراضات صنفی را، به سمت و سوی مسائل امنیتی سوق دهند.
این مقام انتظامی افزود: «تعدادی اراذل و اوباش نیز بدون توجه به هشدارها و تحت تأثیر تبلیغات سوء دشمنان به حرکات ضد امنیتی و اجتماعی دست زده و با ایجاد مزاحمت قصد دارند مشکلاتی را برای تردد کامیون‌ها ایجاد کنند».
جانشین انتظامی استان فارس با بیان اینکه «پلیس فارس با اعزام تیم‌های گشت محسوس و نامحسوس در تمامی محورهای مواصلاتی استان و استقرار گشت‌های پلیس راه در تمام جاده‌ها طبق قانون با مزاحمان تردد کامیون‌ها برخورد می‌کند» تاکید کرد: افراد متخلف و مزاحمان پس از دستگیری به دادسرا معرفی می‌شوند.
منظور از مزاحمت مقابله با تلاش ها و اقدامات رژیم برای شکستن اعتصاب کامیون داران است که این سرکرده نیروی انتظامی رژیم فاسد و ضد ایرانی آخوندهای دزد و اختلاسگر را به خشم آورده است که البته خشم و نگرانی تمامیت رژیم از این حرکت گسترده و حق طلبانه است.
افزایش حقوق بازنشستگی و سختی کار، کاهش قیمت لاستیک و لوازم یدکی، افزایش ۷۰ درصدی نرخ کرایه، کسر حق پرداختی بیمه رانندگان، حذف دلالان و واسطه‌ها از پایانه‌ها و باربری‌ها، نظارت بر برخوردهای غلط و سلیقه‌ای ماموران راهنمایی و رانندگی و مجازات ماموران و افسران رشوه‌گیر از جمله خواسته‌های صنفی رانندگان کامیون و ترانزیت عنوان شده است.
گفتنی است که دور پیشین اعتصاب رانندگان کامیون با برخی وعده‌ها از سوی کارگزاران رژیم پایان یافت اما با برآورده نشدن این وعده‌ها، رانندگان کامیون بار دیگر دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

#براندازم#اعتراضات_سراسری#اعتصابات_سراسری

42789163_1115097755317129_4657882927181332480_n.jpg
به کانال تلگرام و اينستاگرام بگونه بپیوندید
https://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah