مجید اسدی، زندانی سیاسی محبوس در زندان گوهردشت نسبت به بازداشت معلم هاشم خواستار در بیمارستان روانی مشهد واکنش نشان داد ه است.

متن کامل نوشته مجید اسدی :

استبداد منطق همیشگی اش را خواه در پس تخت، خواه در زیر پرده دین، همواره این گونه آغاز می کند: برچسب، پروپاگاند و هیاهو ، سپس چیدن صحنه حکم و فتوای قاضیان مأجور جور و در پرده آخر ، فستیوال مرگ و قتل عام!
روزی سردار جنگل و یارانش را اشرار، روز دیگر مصدق را وطن فروش! و فردای آن مجاهد و چریک را خرابکار می‌خوانند تا نمایش سرکوب و اعدام عادی‌سازی گردد. روزگاری دیگر اما، این بار مجاهدان و مبارزان آزادی، ضد انقلاب و منافق معرفی می‌شوند تا جاده قتل عام، صاف و هموار شود و اسیرکشی به ترم تازه‌ای در دنیای سیاست برای» حفظ حکومت به هر قیمت» بدل شود. مهر ارتداد بر پیشانی شاعران و نویسندگان مردمی می‌زنند تا ابتدا خون‌شان مباح و مهدور شود و سپس جواز شرعی بریدن و سلاخی دست و زبان را بخشنامه کنند!
مردم ستم زده خشمگین را که به تمنای آزادی و خلاصی از زیر تازیانه ظلم و غارت و چپاول در خیابان‌ها فریاد سر می‌دهند، با برچسب اراذل و اوباش و اغتشاشگر، در کوی و برزن کشتار و سرکوب می کنند تا امنیت ملی خدشه برندارد! و امروز معلم شریف و آزاده، هاشم خواستار را در کمال صحت و سلامت در دارالمجانین به بند می‌کشند تا مگر باز همان نمایش مهوع را به طرزی دیوانه‌وار و این بار با برچسب جنون و دیوانگی به سر صحنه بیاورند. زمینه سازی حذف مخالفان و آزادی خواهان به گواه تاریخ جنایت و قتل عام، همواره در پرده نخست آن ، با برچسب زنی آغاز می‌شود. آنچه امروز با هاشم خواستار کرده‌اند وهن و جنایتی است از آن دست که شهر به شهر و ده به ده، در وهله اول متوجه تمامی معلمان می‌باشد و سپس، ابعاد تهدیدات آن تمامی اقشار مردم را دربر خواهد گرفت. بی‌گمان موضع گیری دربرابر این سناریوی مرگبار ، تدوام و گسترش خط سرکوب اعتراضات و عادی سازی جنایت را عقیم و افشا خواهد نمود.
مجید اسدی
زندان گوهرشت
چهارشنبه ۹ آبان ۹۷
https://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah