به گزارش سایت اینترنتی «اشپیگل‌آنلاین» صبح سه‌شنبه ۲۵ دی (۱۵ ژانویه) پلیس جنایی فدرال آلمان یکی از کارمندان ارتش این کشور را به ظن جاسوسی برای جمهوری اسلامی ایران بازداشت کرد.
گفته می‌شود که فرد بازداشت شده اطلاعات محرمانه و مهمی در باره ارتش آلمان را در اختیار وزارت اطلاعات و نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران قرار داده است.
پتر فرانک، دادستان کل آلمان اتهام جاسوسی به این مرد ۵۰ ساله که عبدالحمید س. نام دارد را بررسی می‌کند. عبدالحمید س. در افغانستان متولد شده است.
عبدالحمید س. در بخش ارزیابی زبان و مشاور امور فرهنگ و مردم با ارتش آلمان همکاری می‌کرده است. گفته می‌شود که او از چند سال پیش با سرویس‌های اطلاعاتی ایران همکاری می‌کرده است.
عبدالحمید س. به دلیل نوع کارش در ارتش آلمان به اطلاعات مهمی از جمله استقرار نیروهای آلمانی در افغانستان و احتمالا در دیگر مناطق مورد اهمیت برای سرویس های امنیتی آلمان دسترسی داشته است.
این مسئله که یک کارمند سرویس اطلاعات خارجی در آلمان به چنین اطلاعاتی در دستگاه امنیتی این کشور دسترسی داشته است برای ارتش آلمان یک رسوایی بزرگ را به همراه خواهد داشت.

رادیو آلمان

http://t.me/begoona1
https://www.instagram.com/begoonah