سازمان عفو بین‌الملل در بررسی وضعیت حقوق بشر ایران در سال ۲۰۱۸ از ادامه اجرای »مجازات‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی» که از نظر قوانین بین‌المللی مصداق شکنجه محسوب می‌شوند انتقاد کرده است.
این گزارش با اشاره به اینکه این مجازات‌ها در برخی موارد در ملا عام صورت می‌گیرند، تصریح می‌کند: «تعداد کثیری به جرم دزدی، و یا حتی به خاطر اعمالی همچون شرکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز، داشتن روابط خارج از ازدواج و شرکت در مهمانی‌های مختلط که هیچ کدام برمبنای قوانین بین‌المللی جرم نیستند، به مجازات شلاق محکوم شده‌اند.»
عفو بین‌المللی از دیوان عالی رژیم ایران انتقاد کرده که همچنان به تایید احکام قطع عضو ادامه می‌دهد: «به عنوان نمونه در دی ۱۳۹۶ در شهر مشهد، مسئولان حکم به قطع دست مردی دادند که گفته می‌شد اقدام به دزدی احشام و اشیا قیمتی کرده است.»
گزارش تصریح می‌کند که مقامات قضایی در سال ۲۰۱۸ نیز به صدور حکم قصاص چشم و استفاده از مجازات کور کردن ادامه دادند.

http://t.me/begoonah
https://www.instagram.com/begoonah