با گذشت بیش از ۲هفته از وقوع سیلاب‌های ویرانگر در ۲۴استان کشور و ویرانیها و ضایعات گستردهٔ جانی و مالی؛ اکنون دیگر کاملاً مشخص شده که رژیم نه‌ می‌خواهد و نه می‌تواند کمک‌رسانی مؤثری برای نجات سیل‌زدگان به‌عمل بیاورد نمی‌خواهد چون حکومت آخوندی میلیاردها دلار را هزینه برنامه موشکی وهسته‌ای می‌کند و میلیاردها دلار دیگر را به کام جنگ و تروریسم در سوریه و لبنان و یمن و عراق میریزد.
نمی‌تواند چون در کنار آنچه گفته شد، با اختلاسها و غارت‌های میلیاردی بودجه‌ای باقی نمی‌ماند تا پاسخگوی درد مردم و فاجعه‌یی در این ابعاد باشد.
این موضوع به‌طور خشمگینانه‌ای در جامعه و در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده که چرا رژیم آخوندی از سایر کشورها و مراجع بین‌المللی استمداد نمی‌خواهد؟

معمولا در عرف بین‌المللی، این کشور آسیب دیده است که درخواست کمک از مجامع جهانی می‌کند. و رژیم تا‌کنون چنین درخواستی نکرده است!کما این‌که صلیب‌سرخ هم با تکذیب ضمنی ادعای رژیم خاطرنشان کرده اگر رژیم «بخواهد» صلیب آماده است کمکهای خود را سریعاً به مردم ایران برساند. بنابراین اولین مانع به نرسیدن کمکهای جهانی به مردم نیازمند، خود رژیم است. کما این‌که اتحادیه اروپا ۱.۲میلیون یورو به امدادرسانی به سیل‌زدگان اختصاص داد، آلمان هم از ارسال ۴۰قایق و تجهیزات ایمنی از طریق صلیب‌سرخ به رژیم خبر داد، و فرانسه نیز کمکهایش را روانه کرده است و کسی هم مانع آنها نشده است. گرچه که قابل تأمل است رژیم حتی خبر کمک‌رسانی آلمان را هم منتشر نکرد.
اعلام ابعاد خسارتها اولین گام برای درخواست کمک
نکته دیگر این‌که: رژیمی که نیازمند کمک است ابعاد خسارتها را اعلام می‌کند تا مجامع جهانی برای کمکهای بیشتر و برای برآورد نیازهای مردم به اشراف برسند. اما این رژیم ابعاد خسارتها را هم در عمل لاپوشانی و کوچک نمایی می‌کند.
علت سکوت رژیم؟!
واقعیت این‌که رژیم از کمکهای مادی بدش نمی‌آید! آنهم رژیمی که حتی از کمکهای ساده مردم به سیل‌زدگان هم سرقت می‌کند!‌
اما همین رژیم به‌شدت واهمه دارد که در این قضایا پای امداد گران خارجی به ایران باز شود و حقایق سیاسی اجتماعی مربوط به ایران در معرض دید جهانی قرار گیرد. بنابراین در استمداد بین‌المللی نمی‌توان شرط گذاشت که امداد‌گران نیایند اما به ما پول و امکانات بدهید! به این علت رژیم ترجیح می‌دهد که درخواست کمک نکند. اما از آنجا که ناکارآمدی رژیم در کمک‌رسانی جلوی چشم همه مردم ایران است و این سؤال هم در جامعه به‌طور وسیع مطرح شده که چرا رژیم از جامعه بین‌المللی کمک نمی‌خواهد؟ ناچار است که به این دروغها متوسل شود. به‌خصوص که خیلی نیاز دارد افتضاحات خود را متوجه یک عامل خارجی کند و در این مورد چه چیزی بهتر از آمریکا و بهانه کردن تحریم‌های اقتصادی.

 

 

http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah