به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دیروز دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸، سهیل عربی، زندانی عقیدتی محبوس در زندان تهران بزرگ به بیمارستان فیروزآبادی تهران اعزام شد.
اعزام این زندانی در پی آسیب دیدگی شدید در ناحیه بیضه بود. این آسیب دیدگی بواسطه ضرب و شتم این زندانی توسط ماموران امنیتی حاصل شده بود.
یک منبع مطلع از وضعیت این زندانی به گزارشگر هرانا گفت: “سهیل عربی در اواخر ماه گذشته در رابطه با نامه اخیر وی از زندان که در خصوص تیپ یک زندان تهران بزرگ نوشته بود به مقر یک نهاد امنیتی منتقل شد و مورد بازجویی همراه با ضرب و شتم قرار گرفت. وی در اثر ضرب و شتم از ناحیه بیضه دچار آسیب دیدگی شدید شده و به دلیل درد زیاد نهایتا به بیمارستان فیروزآبادی اعزام شده است”.
این منبع مطلع همچنین افزود: “دیروز علیرغم اعزام این زندانی به دلیل عدم هماهنگی با بیمارستان آقای عربی برای چند ساعت به بهانه خالی نبودن تخت در بیمارستان بدون رسیدگی مانده بود”.
http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah
اخبار, رویدادها, زندانیان سیاسی وعقیدتی
ضرب و شتم زندانی سیاسی سهیل عربی منجر به آسیب دیدگی و اعزام وی به بیمارستان شد
