با افزایش تنش میان تهران و واشنگتن، تجهیز نیروهای دفاعی و تهاجمی ایالات متحده آمریکا در منطقه خاورمیانه همچنان ادامه دارد.
«تاگس‌شاو»، وب‌سایت کانال یک تلویزیون آلمان بامداد شنبه ۲۱ اردیبهشت (۱۱ آوریل) گزارش داد که پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با تقویت سامانه دفاع ضد موشکی موسوم به پاتریوت در منطقه خاورمیانه موافقت کرده است.
بنابر این گزارش پنتاگون همچنین از ارسال ناو جنگی «یو‌اس‌اس آرلینگتون» به خاورمیانه خبر داده و هدف از این اقدامات را افزایش آمادگی برای مقابله با تهدیدهای ایران عنوان می‌کند.
این خبر پس از آن منتشر شد که ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» برای پیوستن به ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین از آبراه سوئز گذشت.
دریادار جیم مالوی، فرمانده این ناوگان انگیزه تحرک‌های نظامی آمریکا در منطقه را وجود اطلاعاتی در مورد تهدیدهای احتمالی جمهوری اسلامی یا گروه‌های تحت حمایت این کشور عنوان کرده است.

رادیو آلمان
http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah