بنابه این خبر در پی دستگیری بیش از ١٢٠ تن از کادرهای سپاە تروریستی پاسداران بە اتھام جاسوسی، تغییرات مھمی در فرماندھی اطلاعات سپاە انجام شدە است.
گفته می شود که حسین نجات جانشین فرمانده حفاظت و امنیت سپاه پاسداران و فرمانده سپاه ولی‌امر برکنار شده است. با حکم خامنه ای آخوند حسین طائب بعنوان مسوول اطلاعات سپاە در سمت خود ابقا و پاسدار حسن محقق بعنوان جانشین اطلاعات سپاە منصوب شده است.
یاد آوری می کنیم که ریزش و بریدگی در سپاه پاسداران افزایش یافته است. چندی پاسدار محمد علی جعفری سرکرده سپاه پاسداران اعلام بریدگی کرد و خامنه ای پاسدار سلامی را با ترفیع درجه به جای وی گمارد.
با افزایش نارضایتی اجتماعی و خطر قیام و سرنگونی و افزایش فشار این المللی و انزوای رژیم شاهد ریزش بیشتر در سپاه پاسداران و دیگر نیروهای رژیم خواهیم بود.

شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸

http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah