به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، این زندانی سیاسی که هم اکنون در تیپ ۴ اندرزگاه ۱ سالن ۱ زندان تهران بزرگ محبوس است، در ۲۵ اردیبهشت ماه ۹۸، از زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شد. این انتقال در وضعیتی بود که به وی قول اعزام وی به بیمارستان و عمل جراحی داده شده بود.
همچنین خانواده اکبر باقری در اواخر فروردین ماه سالجاری مبلغ ۸۷۰ هزار تومان به شماره حسابی در بانک پاسارگاد بنام دکتر دندانپزشک مستقر در زندان اوین برای درمان دندانهای وی واریز کرده بودند.
اکبر باقری مبتلا به بیماری خونریزی روده، کبد, کلیه می باشد. او پس از انتقال به زندان تهران بزرگ به دلیل وضعیت بد بهداشتی دچار بیماری پوستی نیز شده است.
از طرفی این زندانی سیاسی برخلاف اصل تفکیک جرائم در زندان تهران بزرگ محبوس است. در این زندان که محل نگهداری زندانیان جرائم عادی و خشن است، روزانه درگیریهای گروهی و خشن وجود دارد که توسط باندهای وابسته به مسئولان زندان طراحی و اجرا می شود و جان زندانیان سیاسی را در خطر قرار می دهد.
زندانی سیاسی علیرضا شیرمحمدعلی ماه گذشته در همین زندان توسط سی ضربه چاقو به قتل رسید. این درحالی بود که بین علیرضا شیرمحمدعلی و قاتلان هیچ خصومت شخصی وجود نداشت.
اکبر باقری در تاریخ دوم اسفند ۹۶ در تجمع اعتراض غارت شدگان در مقابل مجلس دستگیر شد. وی پس از بازداشت به بند ۲۰۹ اوین منتقل و مدت ۴۸ روز در سلولهای انفرادی ۲۰۹ تحت شکنجه و بازجویی قرار گرفت.
او در فروردین ۹۷ به بند ۴ زندان اوین منتقل و پس از حدود ۴ ماه در شعبه ۱۵ توسط قاضی صلواتی به ۹ سال زندان محکوم شد. قاضی صلواتی وی را به اتهام اجتماع و تبانی به هفت سال و نیم و به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال و نیم حبس تعزیری محکوم کرد. دادگاه تجدید نظر این حکم را عینأ تأیید کرد.
در مجموع اتهامات وی «عضویت در سازمان مجاهدین خلق»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق عضویت در تلگرام» و «تمرد از دستور ماموران امنیتی در حین انجام وظیفه» اعلام شده است.
اکبر باقری دارای یک دختر ۸ ساله و مادری پیر و مبتلا به بیماری قلبی است که پس از بازداشت وی در سختی به سر می برند. دختر کوچک او در حال حاضر با خانواده اش زندگی می کنند.
خانواده این زندانی سیاسی که در کرمانشاه زندگی می کنند قادر به ترددات مستمر برای پیگیری اعزام به بیمارستان و ملاقات او نیستند. به ایشان گفته شده که فقط سالی یکبار می توانند با او ملاقات حضوری داشته باشند.
http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah