تعدادی از کارگران پیمانکاری‌ بندر ماهشهر در روز چهارشنبه ۱۹ تیرماه ۹۸ با خواست رفع تبعیض در این مجتمع پتروشیمی دست به تجمع زدند.

 

photo_2019-07-10_19-53-10

 

 

 

حمله به نوجوان دستفروش توسط ماموران سرکوبگر شهرداری درتبریز

 

 

عرض حال یک اختلاسگر پر سابقه، پرکار و دلسوز به ملت شریف ایران

 

پشت پرده‌ی گزارش آیت‌الله بی‌بی‌سی در مورد برنامه «قِر دادن برای صلح» چه کسانی بودند!؟
حدود ۲۰ تن از افراد نایاک ناپاک و گروه‌های متحد لابی جمهوری اسلامی در آمریکا، در حمایت از سیاست مماشات با حکومت آخوندی در برابر کاخ سفید تجمع کرده و در حین «قِر دادن» شعار دادند: «ترامپ باید برقصه»
چند تن از برگزار کنندگان این برنامه:
۱- سمیرا دماوندی از اعضای نایاک،
‏۲- مینا جعفری از اعضای نایاک،
‏۳- درخشان رجا از فعالان اسلام سیاسی در آمریکا و حامیان ایلهان عمر،
‏۴- لیلی تاج الدینی CODEPINK،
‏۵- مریم خاتمی، احتمالا از اعضای Antifa و از طرفداران نایاک
‏۶- الهام خاتمی از اعضای نایاک،
‏۷- دنا فرورد از اعضای نایاک،
‏۸- یاسمین بدیعی CODEPINK،
‏۹- سحر روده‌چی از اعضای نایاک،
۱۰- نگار مرتضوی از اعضای نایاک،

photo_2019-07-10_12-27-28.jpg

 

 

 

وقتی میگوئیم رژیم ضد ایرانی یعنی این

photo_2019-07-10_13-12-10.jpg

 

اعتراض معلمان تربت حیدریه به صدور حکم علیه حمیدرضا رحمتی
شماری از معلمان و فرهنگیان تربت حیدریه در اعتراض به محکومیت حمیدرضا رحمتی به حبس و شلاق دست به تجمع زدند.
سه شنبه ۱۸ تیرماه ۹۸

photo_2019-07-10_12-26-41.jpg

 

 

 

ادامه اعتصاب تانکرداران گمرک میلک برای سومین روز متوالی
تانکرداران مرز میلک در اعتراض به پایین بودن کرایه ها از روز شنبه ۱۵ تیر ماه ۹۸ دست به اعتصاب زده اند. آنها اعلام کردند تا زمانی که کرایه تنی ۷۰۰هزار تومان باشد هیچ تانکری بار نمی زند. این اعتصاب در روز سه شنبه ۱۸ تیرماه همچنان ادامه داشته است.
میلَک، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان هیرمند در استان سیستان و بلوچستان است. این روستا هم‌مرز کشور افغانستان است.

photo_2019-07-10_11-59-43.jpg

 

 

ارسالی از کرمانشاه
عکسی را که می بینید امروز در یکی از خیابان های کرمانشاه گرفتم ( ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۸ )
گویای ستمی است که رژیم غارتگر و دزد آخوندی در حق ملت ایران اعمال کرده و می کند . جوانی را می بینید که بعد از جمع آوری آشغال و ضایعات پلاستیکی خسته از ظلم و جور رژیم جنایتکار به خواب فرو رفته است .
نمی دانم هر وقت این صحنه ها را می بینم چرا به یاد لپ های حسن نصرالله
و جیره خواران رژیم در داخل ایران
و دیگر مزدوران رژیم در عراق و یمن و افغانستان و کشورهای دیگر می افتم

photo_2019-07-10_13-09-59

 

 

ادامه تجمعات اعتراضی کارگران راه آهن آذربایجان و لرستان
روز چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸ تجمعات اعتراضی کارگران راه آهن آذربایجان و کارگران راه آهن لرستان در اعتراض به پاسخ نگرفتن در مورد مطالبات شان، از جمله حقوق های عقب مانده و نداشتن امنیت شغلی همچنان ادامه دارد.

 

photo_2019-07-10_11-06-51.jpg

 

تعدادی از کارگران قطار شهری اهواز روز چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸ در اعتراض به ۱۶ ماه حقوق عقب مانده و سایر مطالبات شان، در مقابل ساختمان شهرداری رژیم در اهواز تجمع کردند.

این کارگران ابتدا مقابل ساختمان قطار شهری اهواز تجمع کرده بودند، اما وقتی پاسخی به آنها داده نشد، در مقابل دفتر نماینده ولی فقیه رژيم آخوندی در خوزستان تجمع کردند که اینجا نیز پاسخی نگرفتند و نهایتا در مقابل ساختمان شهرداری رژیم در اهواز تجمع کردند.

 

photo_2019-07-10_11-37-48.jpg

 

بسته شدن راه های روستایی در اثر سیل در شهرستان های اهر و هریس
بر اثر بارش های رگباری و جاری شدن سیل در شهرستان های اهر و هریس، (واقع در استان آذربایجان شرقی) در سه شنبه شب ۱۸ تیرماه ۹۸ تعدادی از راههای روستاهای این شهرستان ها مسدود شد.
راه روستاهای شران، بهل و انداب جدید و قدیم و فعله باشی و بخشی از راه های عشایری شهرستان های اهر و هریس بر اثر بارش رگباری و جاری شدن سیل مسدود شده است. رگبار شدید و جاری شدن سیل به تعدادی از باغات و کندوهای عسل نیز خسارت زده است.

 

 

 

 

روز سه شنبه هجدهم تیر نودوهشت جمعی از کارگران شرکت کنتورسازی قزوین در اعتراض به حقوق معوقه خود و نیز سایر مشکلات این واحد تولیدی، مقابل استانداری این استان، دست به تجمع اعتراضی زدند.

photo_2019-07-10_13-07-22.jpg

 

 

سپاه تروریستی پاسداران از دقایقی پیش با توپخانە و موشک مواضع احزاب کردستانی را در ارتفاعات مرزی پیرانشهر هدف قرار داده است

چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸

http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah

 

 

 

 

 

 

 

تو پ باران کوهستای جوانرود توسط سپاە تروریست

چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸

http://t.me/begoonah1
https://www.instagram.com/begoonah